Press "Enter" to skip to content

Tre gode grunde til at beskytte dit hjem mod insekter med et myggenet


Du kender det sikkert: det er sommer, du sover med vinduerne åbne og nyder måske sommervarmen om natten ved at sove uden dyne på. Trods din rare nattesøvn vågner du alligevel op med en masse irriterende myggestik, som klør dag ud og dag ind. Der findes forskellige midler mod myg og andre insekter, blandt andet det smarte myggenet til vinduer. Læs med her og få en guide til, hvordan du bedst sikrer dit hjem mod myg og andre insekter.

Nyd den friske luft i fred

Det er altid rart at kunne nyde den friske luft og lukke den ind i dit hjem – især om sommeren, når sommervarmen melder sig, og du har brug for at kunne lufte ud og få frisket dit hjem op. Dog betyder åbnede vinduer og døre desværre også ofte, at du vil få besøg af små, irriterende insekter som for eksempel myg, edderkopper og fluer. Her er det specielt myggen, du ikke vil have indenfor, da den stikker rigtigt meget og vil gøre, at du vil klø hele dagen lang.

Ved at sætte det smarte myggenet op i vinduer og døre kan du lufte ud i dit hjem alt du har lyst, samtidig med, at du undgår at få de små insekter ind. Du kan altså nyde den friske luft uden at skulle bekymre dig om trælse myg, der vil få dig til at klø flere dage i streg. Det bliver ikke meget lettere!

Myggenettet er næsten usynligt

En af fordelene ved det smarte myggenet er, at det er stort set usynligt i dine glasdøre og vinduer. Ved at bruge et myggenet til at holde insekter fra at komme ind i dit hjem opnår du ikke kun et insektfrit hjem, men du kan også stadig nyde din udsigt gennem dine vinduer, uden at blive generet af de mange insekter, der ellers ville valfarte ind og ud.

Du kan få mange forskellige, smarte myggenet i forskellige størrelser. Du kan også få dem designet lige præcis som du vil have til dit vindue eller glasdørsparti. Der er altså ingen grund til, ikke at anskaffe sig et effektivt og smart myggenet til din bolig.

myg

Myggenettet, der er effektivt overfor allergier

Ikke nok med, at et myggenet er utroligt effektivt og funktionelt, når det kommer til at fange de små insekter, der forsøger at trænge ind i din bolig, så er det smarte myggenet også meget effektivt, når det kommer til allergier som for eksempel pollenallergi.

Vælger du en ekstra finmasket version af mygge-og insektnettet får du et net, der stopper hele 97% af birkepollen og 100% af græspollen. Du slipper altså for at rende rundt med en snottet næse og røde øjne, bare fordi du lufter ud i din bolig. Med et myggenet kan du let nyde sommerbrisen og det dejlige vejr uden at skulle bekymre dig om hverken irriterende insekter eller allergier. Det bliver ikke meget bedre!