Press "Enter" to skip to content

Tips til at vælge din concealer


Det kan godt være svært at vælge makeupprodukter. Især når der er så mange muligheder på markedet. Der er dog nogle makeupprodukter, som kan være sværere at udvælge end andre. Concealere er blandt andet noget, som mange har svært ved at købe.

Hvis du således er i gang med at finde ud af, hvilken concealer du skal købe, så kan du med fordel læse med her, hvor du får et par gode tips til at vælge din concealer.

Vælg concealer makeup i de rette farver

Når du skal til at køb concealer makeup på markedet, så vil du hurtigt lægge mærke til de mange forskellige farver, du kan vælge imellem. Hvilken farve skal du så vælge?

Der er forskellige tommelfingerregler til, hvordan du vælger den rette concealer-farve. Herunder får du et par eksempler på ting, som du kan tage højde for, når du skal vælge den rette farve.

  • Passer til din hudtone:

Concealer benyttes typisk for at tildække diverse pigmenter og urenhenheder på ansigtet. Når du således køber concealer, kan du sørge for at købe en farve, som passer godt til din hudtone. Dermed kan concealer makeuppen matche godt med huden eller din foundation.

  • Lysere farve under øjnene:

Du kan også vælge en concealer, som har en lidt lysere farve ind din hudtone, hvis den skal bruges under øjnene. Det kan være for at kompensere for de mørke rander, som kan finde på at sætte sig under øjnene.

  • Mørkere farve til sommeren:

Sollys kan godt forhindre os i at have den samme hudtone året rundt. Derfor kan det være nødvendigt at købe en concealer i en mørkere farve, som du kan bruge om sommeren, eller mens du er på ferie. Det kan nemlig godt se lidt bøvlet ud, hvis du bruger en alt for lys farve på din solbrune hud.

Få hjælp af en ekspert

Selvom der er forskellige tips, som du kan bruge, når du skal købe concealer makeup, så kan det stadig være besværligt at finde ud af, hvad du skal vælge. Heldigvis er der personer derude, som er klar til at svare på alle dine spørgsmål omkring makeup.

Du kan for eksempel spørge medarbejderne i makeupbutikker, om hvilken concealer du bør købe. Hertil kan du i øvrigt informere dem om dit budget, så de kan hjælpe dig med at vælge et produkt, som passer til alle dine krav.

Vælg en concealer af god kvalitet

Det er også vigtigt, at du køber en concealer af god kvalitet. Det kan godt være, at du har fundet noget concealer makeup til en usædvanlig lav pris, men det er ikke altid, at kvaliteten er lige så god som prisen.

Det kan derfor være meget smart at prøve concealeren, inden du køber den. Du kan for eksempel teste den af på dit håndled, så du kan finde ud af, om teksturen og farven er god. Hvis du mener, at en bestemt concealer ser godt ud på håndledet, så vil det nok også se godt ud på ansigtet.