Press "Enter" to skip to content

Tag på camping ved det smukke Silkeborg

Der er ikke meget der slår en god campingtur med børnene. Uanset vejret er der altid noget godt at lave både på campingpladsen og ofte også i det omkringliggende område. Det handler selvfølgelig bare om at vælge den rigtige campingplads for familien. Her kigger vi nærmere på en familieorienteret aktiv campingplads ved Silkeborg, der virkelig har noget at byde på! Silkeborg ligger i Jylland, med i det smukke Søhøjland, hvor der er højt til himlen og masser af pragtfuld natur.

En lille perle af en campingplads ved Silkeborg

Bryrup Camping ligger i den lille by, Bryrup, små 18 kilometer syd for Silkeborg, gemt væk mellem skove og søer, dybt inde i det Danske Søhøjland. Området er smukt og idyllisk, men stadig ganske livligt og fyldt med muligheder. Selve campingpladsen byder også på masser af aktiviteter, og man behøver så absolut ikke at kede sig!

På de stille dage, hvor vejret er godt og der bare skal slappes af på campingpladsen er der badeland, minigolf og en splinterny legeplads lige i baghaven, så børnene er underholdt! Der er også trylleshows, hoppeborg i hallen, snobrød på bålet og masser af sjove og kreative lege hos Kriblekongen, så ikke to dage er ens! Hele sommeren finder de på spændende ting for de mindste, så forældrene også kan få et par stille stunder, når fødderne – eller ørene – er blevet trætte.

Er du lidt mere til voksenlege, bydes der på rom-, gin-, øl- og vinsmagning, musik på grillterrassen, Amerikanerweekend og meget mere! Du kan også tage hele familien på kanotur, ridetur eller måske en fed MBT-tur i det bakkede landskab. Lille Bryrup giver også mulighed for indkøb, pizza og en god øl på den lokale, så dagene glider hurtigt afsted!

Undersøg området når du opholder dig på en campingplads ved Silkeborg

Syd for Silkeborg findes der masser af spændende aktiviteter, både i byerne men bestemt også i naturen. Her er fyldt med smukke søer med det reneste badevand og mulighed for kano, kajak eller andre vandaktiviteter. I skovene er der rig mulighed for vandreture, MBT ture eller bare gode, gammeldags skovture!

I Silkeborg finder i Ferskvandscentret AQUA Akvarium og dyrepark, som er en lille, børnevenlig dyrepark med ene af danske dyr og en rigtig sjov vandlegeplads for børnene! Er i mere til kunst og kultur er der både museer, biograf og teater lige nede midt i byen, smukt placeret langs Gudenåen, hvor man også kan nyde en bid mad på cafe eller en is i hjejlekiosken. Og husk endelig en tur med Danmarks ældste kulfyrede hjuldamper, Hjejlen. Du kan f.eks. få en tur ud til Himmelbjerget og nyde udsigten ud over hjertet af Søhøjlandet!

Sidst med ikke mindst, så husk at tage familien en tur til Rovfugleshow. Blot få kilometer fra Bryrup kan du opleve nogle af Danmarks mest imponerende rovfugle, besøge uglerne i ugleskoven og endda kaste et blik på verdens største rovfugl! Falkemanden, som også er vinder af Alene i Vildmarken, fortæller en masser spændende ting om fugle, hvorefter du kan nyde en bisonburger eller komme på bisonsafari på markerne bag fuglereservatet!