Press "Enter" to skip to content

Stadig flere mænd bliver interesserede i mode og accessories

Hvis du følger med i magasinerne eller på gaden, er det tydeligt, at stadig flere mænd er begyndt at tænke på deres udseende og stil. Vi skal ikke mange år tilbage, før alt udover en jakke og slips blev set som mindst en smule feminint. Det er dog langt fra tilfældet længere. Hvis du er en mand, der kan lide følelsen af at se godt ud, er det nu både velanset og moderigtigt at bruge lidt mere tid foran spejlet.

På trods at den ændring, kan det dog alligevel være svært at vide, hvor man skal starte. Særligt hvis man aldrig rigtig har ladet sig selv prøve den slags før, kan det nemlig virke både grænseoverskridende og uoverskueligt. Har du det sådan, kan du med fordel starte i det små. Der findes nemlig rigtig mange pæne accessories til mænd. Tag bare et kig på https://www.bestman.dk.

Accessories til mænd

Der vil du kunne finde et bredt udvalg af de mulige accessories til mænd. Det vil altså sige alt lige fra den klassiske butterfly og slipsenål til noget mere vovet såsom armbånd og øreringe. Fælles for dem alle er dog, at de er lavet med tanke for den moderne mand og derfor er både nemme i praksis og maskuline i design.

Selv hvis du tager chancen med et armbånd, vil du altså på ingen måde føle, at du er gået på rov i din mors smykkeskrin. Det skyldes blandt andet designet. Accessories til mænd er nemlig ofte lavet af andre mænd eller i hvert fald designere, der har det maskuline udtryk i tankerne. Det er for eksempel et faktum, at de fleste mænd er fysisk større end de fleste kvinder.

Derfor er accessories til mænd også større og bredere. Mange af de samme overvejelser gør sig i øvrigt gældende, når det kommer til materialerne. Hvor det ikke er usædvanligt at se accessories eller smykker til kvinder i guld eller pyntet med ædelstene, er det maskuline udtryk ofte mere simpelt. Her er de foretrukne materialer i stedet læder, kobber og måske sølv.

Find din stil

Både materialer og udtryk handler dog mindst lige så meget om din personlige stil. ACcessories til mænd findes nemlig også i et væld af forskellige stilarter. Hvis du godt kan lide den klassiske og næsten vintage-agtige stil, skal du selvfølgelig have ringe eller slipsenåle, der passer dertil. Går du mere op i street-wear og de nyeste sneakers, findes der dog også accessories i den stil. Dine nye accessories kan sågar hjælpe dig til at finde din stil.

Andet end bare pynt

Der findes med andre ord accessories til mænd af enhver art. Alligevel er mange mænd forbeholdne, når det kommer til at tilføje accessories til garderoben. Det udspringer måske af en ide om, at accessories først og fremmest er til pynt. Et pænt mobilcover eller en god pung tæller dog afgjort også som accessories til mænd. Hvis du vælger dine accessories rigtigt, kan de altså sagtens være både pæne og praktiske.