Press "Enter" to skip to content

Sovesofa – det kan være den optimale løsning for dig

Det er altid svært at finde ud af, hvordan man skal indrette sin studielejlighed, sit sommerhus eller børneværelset. Overalt er der valg, der skal tages. Når man vælger mellem en almindelig seng og en sovesofa, bør man gøre sig nogle overvejelser i forhold til f.eks. funktionaliteten. En sovesofa kan for nogen være den optimale løsning. 7+7 futon laver gode sovesofaer, som kan gøre livet lettere for mange. Læs mere her i artiklen, hvor du bliver præsenteret for mulige situationer, hvor en sovesofa er den optimale løsning.

sovesofa

Dig med studielejlighed

Studielejligheder er altid svære at indrette. De er typisk ikke så store, og samtidigt skal man have en hel hverdagsliv til at fungere på de få kvadratmeter. Uanset om man bor på kollegie, har sin egen lejligheder eller deler lejlighed med andre, kan sovesofaen være en rigtigt god løsning. En sovesofa har den klare fordel, at den på en og samme tid er et sted, man kan sove, og samtidigt kan den også anvendes som sofa. Hvis man har et meget lille sted, kan man med fordel selv bruge sovesofaen, og hvis man har en lidt større studielejlighed kan sovesofaen stilles op som sofa i hverdagen og bruges som gæsteseng, når der kommer gæster. Sovesofaen kan i de helt små studielejligheder være med til at få lejligheden til at se mere præsentabel ud. Hvis man får gæster, og der bare står en seng i hjørnet, kan det være svært at vide, hvor gæsterne skal sidde. En sovesofa giver altså mulighed for, at man kan have gæster på besøg uden at de skal sidde på en seng.

Dig med sommerhus

I sommerhuset er det også en god idé at have en sovesofa. Sovesofaen giver mulighed for ekstra opredninger. Det kan både gøre det mere fleksibelt for dig, da du kan have gæster overnattende selvom I alle er med i sommerhuset. Samtidigt giver det også mulighed for bedre at kunne leje sommerhuset ud. Hvis der er mulighed for ekstra opredninger, kan der være flere, der er interesserede i at leje sommerhuset. Den ekstra opredning kan f.eks. anvendes til teenage kæresteparret, som gerne vil sove sammen, eller som ekstra senge til børnene. I sommerhuset er det også anvendeligt, fordi det ikke fylder ekstra. Der er ofte alligevel en sofa, så en sovesofa tager ikke mere plads, det er bare mere funktionelt.