Press "Enter" to skip to content

Sid ordentligt – på en Fritz Hansen stol

Forskning viser at både mænd og kvinder sidder ned ca. 10 timer om dagen i gennemsnit.
Dette er uanset vores arbejde, uddannelse og faktisk også alder. Tendensen går ovenikøbet i mod at mænd sidder lidt mere ned end kvinder.

Vi sidder på kontorstolen, i sofaen, på skolebænken, i køkkenet, i bilen og mange andre steder.
Og når du nu sidder ned så meget, hvorfor så ikke gøre det med komfort og i god dansk design. Det er netop noget af det, du får med en Fritz Hansen stol.

Indret hjemmet med smukke indbydende stole

Noget af den tid du sidder ned, er måske på kontoret, men en stor del af tiden er også i hjemmet, og selv om sundhedsmyndighederne måske gerne så, at vi sad lidt mindre, så er der ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten af den tid, du sidder ned.
Det er helt sikkert en god grund til at indrette dit hjem med smukke og indbydende Fritz Hansen stole, det kan f.eks. være om spisebordet hvor i tilbringer meget tid hver dag, eller hvis du har et hjemmekontor kan du også forkæle dig selv med en lækker kontorstol, eller nyde en afslappende stund i en af de kendte lænestole.

fritz hansen stol

Et brand med historie

Du har helt sikkert stiftet bekendtskab med en Fritz Hansen stol på et eller andet tidspunkt i dit liv. Brandet har nemlig en historie der går helt tilbage til 1872, hvor det har udviklet sig fra at bestå af far og søn til i dag at favne flere kendte designere.
Heriblandt Arne Jacobsen der især er kendt for ægget, og Serie 7™ stolen, og Hans Wegner der skabte den populære Kinastol.
Fritz Hansen har helt fra de spæde ungdomsår fået skabt sig et navn og et ry for kvalitet og har leveret møbler til bl.a. Københavns rådhus, Universitetsbiblioteket, Christiansborg og andre betydningsfulde bygninger.
Derfor har designet også været præget af at skabe rummelige og enkle stole, der passer godt ind i det offentlige rum, men efter de første 50 år kom der mere fokus på at skabe en Fritz Hansen stol, der havde detail forbrugeren i centrum.

Fremtiden spår om endnu flere designklassikere

Fritz Hansen er et stærkt brand som har overlevet op til flere kriser på det danske marked, men blot har vokset sig stærkere.

Brandet har nu i over 100 år skabt flere klassikere og har gang på gang vist, at de lægger sig på 1. pladsen inden for forædlede designteknikker, derfor spår fremtiden helt sikkert mange flere klassikere, og du kan trygt investere i en Fritz Hansen stol, da det er stole som kan følge dig gennem hele livet.
Fritz Hansen er både en traditionel men også omstillingsparat virksomhed der igennem de seneste år har fået mere og mere fokus på slutbrugeren.
Selvfølgelig er bæredygtighed også blevet en del af brandets fokus, og de har en positive CSR rapport og flere certificeringer, der støtter op om deres mål og vision om at støtte op om en mere positiv og bæredygtig fremtid.