Press "Enter" to skip to content

Sådan lykkes du med boheme indretning i hjemmet


Boheme er en indretningsstil, som aldrig går af mode. Efter at have været populær i mange år, har bohemen nu igen fået en renæssance. Det er igen blevet populært at indrette efter bohemens principper om naturlighed, lethed og enkel elegance.

Mange ønsker derfor at få bohemens stil med ind i deres eget hjem. Det kan dog være svært at vide, hvordan man får taget hul på boheme indretning. Læs derfor med, og bliv klogere på, hvordan du kan lykkes med boheme stil i hjemmet.

Bliv bedre kendt med boheme indretning

Før du kan gå i gang med at få boheme stil ind i dit hjem, er det som altid først en god idé at blive bedre kendt med selve indretningsstilen. Ved at søge god inspiration, eksempelvis på internettets mange blogs eller i boligbladene, vil du være bedre rustet til at kunne kopiere boheme indretningsstilen over til dit eget hjem.

Boheme stil til hjemmet kan du også finde inspiration til ved at besøge forskellige hjemmesider og webshops. Her finder du nemlig et stort udvalg af produkter, som falder ind under boheme stilen. Du slipper dermed for at have de samme møbler som naboen, og du vil opnå den personlige boheme stil, som du drømmer om.

boheme indretning

Sådan kopierer du nemt boheme stil til dit hjem

Når du gerne vil kopiere boheme stilen til dit eget hjem, er der flere forskellige ting, du kan gøre. Først og fremmest kan du sørge for, at du på en let måde kan komme i gang. Hvilken bedre måde at gøre dette på end ved at lave et såkaldt moodboard?

Har du ikke hørt om et moodboard før, så er der her tale om noget så simpelt som en klassisk collage. Du har sikkert tilbage fra din folkeskoletid fjerne minder om at have klippet i diverse aviser og ugeblade for med en limstift at samle alle disse udklip sammen på et stykke pap. Et moodboard fungerer nogenlunde ud fra samme idé, men foregår blot digitalt.

Når du vil have et moodboard over boheme indretning, handler det altså om at finde billeder, der repræsenterer den stil, du gerne vil opnå i hjemmet. Ved at sætte dem sammen i et dokument og dermed lave en digital collage, vil du lettere have overblikket, over hvordan du får skabt den helt perfekte boheme stil i dit hjem.

Boheme indretning er for alle

Boheme indretning er populært. Ingen tvivl om det. Heldigvis er det smukke ved boheme indretning, at det ikke er forbeholdt nogle bestemte personer. Nej, alle kan være med, når det kommer til boheme indretning.

For at kunne lykkes med boheme indretning i sit hjem, kræver det blot lysten til at lege med forskellige indretningsstile, farver, teksturer og materialer. Når man derudover får inkorporeret naturen i sit hjem – måske ved hjælp af grønne planter og fine strandfund – vil det være let at få den helt rigtige boheme stemning frem. Det gøres nemlig bedst ved at mikse alt det, man godt kan lide sammen.