Press "Enter" to skip to content

Rohde hjemmesko er ren omsorg til hele familien

Vi mennesker har i evolutionens tegn udviklet os i en retning, som andre dyr ikke har. Det gælder især vores bevidsthed, vores evne til at lære, løse problemer og udvikle eksisterende løsninger. På andre punkter halter vi dog mere bagud, hvis man kan udtrykke sig sådan. Det handler om vores fødder. Hvor dyr har en naturlig polstring under fødderne til at klare diverse underlag og ekstreme kulde og varmeforhold, er vi mennesker meget mere sårbare. Vi har brug for sko til at beskytte fødderne mod underlaget samt til at varme fødderne under kolde temperaturer. Når vi så ovenikøbet bor i Danmark, der byder på mange kolde måneder, er det heldigt, at der eksisterer et firma som Rohde hjemmesko.

Rohde hjemmesko til hele familien  

Hos Rohde hjemmesko har de snart 100 års solid og succesrig erfaring i at designe, producere og levere hjemmesko til hele familien. Disse hjemmesko er udført i materialer som læder, skind og filt og kan fås med og uden hæl til damer, herrer og børn. Der er mange forskellige hjemmeskotyper at vælge imellem lige fra hjemmesko med velcrolukninger, åbne eller lukkede hælkapper og fritidssandaler.

Det kan især anbefales, at hele familien investerer i hjemmesko, når:    

  1. I bor i et hus eller lejlighed uden gulvvarme.  
  2. I ejer eller lejer et sommerhus, hvor der er meget udeliv og kolde gulve.  
  3. I kører på bilferie, hvor hyppige ind – og udstigninger af bilen kræver fleksibelt fodtøj.  
  4. I har dårlig blodcirkulation i ben og fødder og har brug for ekstra varme i disse områder.  
  5. Holder campingferie, hvor I skifter meget mellem ude – og indendørs liv.
  6. I går i ujævnt terræn under havearbejde eller på gåture.  

Vælg netop den Rohde model, der passer dig     

Når I skal vælge den helt rigtige hjemmesko til alle i familien, tilbyder Rohde hjemmesko et meget stort og varieret sortiment med mange forskellige modeller, materialer og designs. Hvis man ønsker en model, der i den grad trender i øjeblikket, er det den flotte, varme og fleksible hjemmesko i filt i flotte farver som grøn og blå. Den er uden hælkappe og er smart og hyggelig i designet.

Tag hjemmeskoene med på ferie

Det er oplagt at tage hjemmeskoene med på ferie. Hvis I skal i sommerhus, er det dejligt at kunne stikke i et par hjemmesko med en god gummisål og uden hælkappe, når I går mellem haven og sommerhuset. De kan også være gode at tage på, når I går et smut ned til stranden for at bade, sole jer eller går en aftentur.

Hjemmesko der varmer   

Døjer I med kolde fødder, er et par hjemmesko i varm filt en stor gevinst for fødderne. Der er endda rigeligt med plads til et par ekstra tykke uldsokker, som giver ekstra god varme. Alternativt kan man også vælge åbne hjemmesko med velcrolukninger og have varme sokker på. Næste gang I ser en hund eller kat, der går rundt i sneen på sine poter med solide trædepuder, kan I sige: Vi har heldigvis Rohde hjemmesko i stedet.