Press "Enter" to skip to content

Prøv ballonflyvning og få et nyt perspektiv på verden


I dag er det blevet til en hel industri at sælge gavekort. Flere og flere virksomheder sælger gavekort til både restauranter og aktiviteter. Der er et marked for dem, der gerne vil give en anderledes og personlig gave. Det er nemlig muligt at give gavekort til mange forskellige ting, så gaven kan tilpasses efter den person, der skal have den.

Ballonflyvning er en af de aktiviteter, der kan købes som gavekort. Det er en sikker vinder, som de fleste vil sætte pris på. Ballonen tager passagererne med på en rejse, hvor de kan se verden fra en ny vinkel. 

Sådan fungerer ballonflyvning

Når luftballonen skal af sted på tur, pustes der varm luft ind i ballonen, hvilket får den til at udvide sig. Luftballonen vil altså også få en lavere massefylde end luften, der er omkring ballonen. Det vil sige, at luften inde i ballonen bliver lettere, og det er med til at få ballonen til at lette fra jorden. Hos dreamballoon.dk er du sikret en sikker rejse med højtuddannede piloter.

Når luftballonen skal op i luften, er vejrforholdene specielt meget vigtige at tage højde for. Der må helst ikke være for blæsende, for det gør det svært at lande luftballonen igen. Dette er også årsagen til, at ballonflyvning kan blive aflyst med forholdsvis kort varsel, da det kan være svært at forudsige vejret helt præcist.

De fleste flyver ved solopgang eller solnedgang, fordi solen om dagen kan være med til at påvirke vinden. Der kan altså være et mere turbulent vejr om dagen, mens der ved morgentid eller aftenstid ofte er mere roligt. På ballonturen er det desuden en god idé at have praktisk tøj på. Det kan hurtigt blive lidt køligt på turen, og derfor er det en god idé at medbringe en langærmet trøje.

ballontur over en by

En sikker vinder til de eventyrlystne

Det kan være svært at give den helt perfekte gave. På den ene side er det vigtigt, at det er en personlig gave, men på den anden side må gaven også rykke nogle grænser ved modtageren. Her kan et gavekort til ballonflyvning helt sikkert være en vinder. Det er en god måde for modtageren at se verden fra et helt nyt perspektiv. Flyvningen sker for det meste ved enten solopgang eller ved solnedgang, og derfor vil modtageren også opleve naturen i de smukkeste omgivelser. 

En tur med en luftballon er altså både spændende for de personer, der vil opleve noget nyt, men det er også en smuk oplevelse.

Oplev andre dele af verden fra oven

Ballonflyvning er ikke bare muligt i Danmark, også udlandet byder på luftballonture. Det er en god grund til at komme ud i verden og opleve andet natur end den danske muld. Her er der for alvor mulighed for at se verden fra oven og på samme tid se fantastisk smuk natur. Samtidig er der også mulighed for at møde nye mennesker og en anden kultur på landjorden. Der er med andre ord god mulighed for at blive rig på oplevelser.