Press "Enter" to skip to content

Plej dig selv og din hud 

Det er vigtigt at tage sig godt af sig selv og sin hud. Hvis ikke du gør det, kan du ende med at blive hurtige rynket og få ødelagt din hud. Køb altid højkvalitetsprodukter når det omhandler hudpleje. Det vil din hud takke dig for. 

Det hele til en god pris 

Det kan være utroligt svært at navigere i en verden af mange forskellige hudprodukter. Især kan cremer variere meget både i kvalitet og pris. Hos os får du det bedste fra to verdener. Det er slut med at tvivle på, om du har fået købt de rigtige produkter. Med en beauty box får du alle de nødvendige cremer, der skal til for at opretholde en blød og sund hud. Desuden vil du også modtage en række prøver, hvor du derigennem kan vælge, hvilke du synes bedst om, næste gang du skal bestille. Priserne er helt fantastiske, og du finder ikke mange steder på nettet, der har et bedre udvalg eller bedre priser. 

En sundere livsstil 

Når du har modtaget din beauty box og er kommet godt i gang med at forkæle dig selv og din hud, hvorfor så stoppe der. Start en sundere livsstil ved at få foretaget en hudtest, der kan afsløre lige netop, hvordan din krop er skruet sammen. På den måde kan du maximere dit indtag af vitaminer og almindelige kost, som gør at du får mere energi i hverdagen, samt kommer til at se yngre ud. Dette kombineret med en sund træningsrutine vil øge din livskvalitet og din levealder. Et eksempelvis på en træningsrutine kunne eksempelvis være at træne kroppen fuldt ud tre gange om ugen i et fitnesscenter, og derudover så løbe en til to gange om ugen.  

Fra hudpleje til sund kost 

Huden skinner og du er kommet godt i gang med at træne. Det sidste du mangler for at få det hele på plads, er dine madvaner. Få skræddersyet en sund og lækker kostplan der sørger for, at dit helbred bliver bedre og bedre for hver dag der går. Når du laver din kostplan, er der nogle ting, der er vigtige at tage højde for. Du må ikke få for meget fedt, det giver sig selv, men du må heller ikke få for mange kulhydrater. En god tommelfingerregel er, at du skal have en kilde til protein. Dette er typisk kød, eller hvis du er vegetar så eventuelt tofu eller bønner. Dernæst skal du have nogle sunde kulhydrater. Dette kan være nogle kartofler, noget pasta eller nogle ris. Og du tænker sikkert at det er svært at omlægge sine madvaner, men fortvivl ej. Alt handler om at komme ind i rutinen, og der findes en masse forskellige flotte hjemmesider og guides der kan hjælpe dig til at nå dine mål. Så med en indholdsrig beauty box med høj kvalitetsprodukter, et vel tilrettelagt træningsprogram og en god og sund madplan, vil du få fornyet energi.