Press "Enter" to skip to content

Planlæg din næste feriedestination hertil


Så er efteråret ved at nærme sig, og denne sæson er som regel lig med græskarskæring, varm kakao og hygge. På denne tid af året er der mange, især familier, der vælger at tage på en lille ferie i et sommerhus for at slippe væk fra dagligdagens stress. Hvis du går du og planlægger hvilken destination, du og din familie skal rejse hen til, næste gang I tager på ferie, så kan Landal Ebeltoft feriecenter klart anbefales!

Perfekt destination

Landal Ebeltoft – Øer Maritime Ferieby ved Djursland er den perfekte destination at tage til, hvis I gerne vil have en hyggelig familietur. Feriebyen har en perfekt destination, da den ligger tæt på stranden, den hyggelige by Ebeltoft, og så er der heller ikke langt til det populære Djurs Sommerland. Feriebyen er omgivet af kanaler, og derfor er der ved hvert feriehus udsigt til vandet.

Se mere information om stedet på denne side

Hvis du vil se flere informationer om stedet, så kan du se mere om Landal Ebeltoft feriecenter her. På siden kan du både se billeder fra blandt andet husene, nogle af faciliteterne, du vil kunne se forslag til steder, I kan tage hen og opleve noget, der ligger tæt på feriebyen og meget mere. Prøv at kigge lidt rundt på siden og se, om du ikke kunne blive interesseret i at tage afsted sammen med din familie!

Lækre huse og masser af aktiviteter for alle aldre

Husene er alle lyst indrettet og med moderne og indbydende møbler. Så kan I sidde og hygge jer med hinanden ved at se en god film, spille et brætspil eller hvad I ellers har lyst til. Har I lyst til at komme ud og bevæge jer, så er der også masser af muligheder for det! Feriebyen har nemlig mange aktiviteter for både store og små. Det inkluderer både golf, badminton, svømmebassiner, en hyggelig tur i kano og meget mere.

landal feriehus

De praktiske faciliteter ligger lige rundt om hjørnet

Udover dette er der også en reception, købmand og restaurant tæt på husene. Så skal I ikke særlig langt for at kunne købe dagligvarer, og hvis I har spørgsmål til receptionen, er det bare lige rundt om hjørnet! Restaurantbesøg kan også være rigtig hyggeligt at tage på, når man er på ferie, og restauranten ligger heldigvis også tæt på. Så kan du sidde sammen med familien og nyde en rigtig lækker middag i et godt selskab.

Er du blevet interesseret?

Er din interesse blevet vakt for at tage til denne hyggelige feriedestination? Der er ihvertfald mange grunde til at tage derhen! Både på grund af de mange aktiviteter, der findes på stedet, men også på grund af den perfekte lokation, der ligger tæt på Ebeltoft, Djurs Sommerland og meget mere. Hvis du vælger at tage familien med hertil, skal det nok blive en rigtig hyggelig tur, som I sikkert vil kunne huske med et smil på læben lang tid efter, I er kommet hjem.