Press "Enter" to skip to content

Opnå store fordele ved reformer træning

Reformer træning er en måde at træne på, som kan give dig store fordele. Du kan gennemføre din træning ekstremt effektivt og så er det ovenikøbet sjov samtidig. Og du får nogle meget attraktive resultater.

Hvad er reformer træning?

I reformer træning udføres alle øvelser på kun en maskine. En maskine, der er udstyret med en vogn, der kan bevæge sig frem og tilbage. Du kan så indtage forskellige positioner i vognen, som enten stående, liggende eller siddende alt efter hvilken slags øvelse det er du udfører. Desuden benyttes fjedre, stropper og en fodbarre til de træningsøvelser, der udgør reformer træning. Altså ingen håndvægte og lignende, men kun modstand. På et træningspas på 50 minutter kan du opnå store resultater, og få hele kroppen trænet igennem. Det kan du blandt andet gennemføre via https://www.energii.dk.

reformer træning
Woman with pilates trainer practising pilates

Principper fra Pilates

Det er principperne fra Pilates træning, der benyttes ved reformer træning. Altså den metode som tyskeren Joseph Pilates udviklede tidligt i det 20. århundrede, og hvor der er fokus på rygmusklerne til at holde legemet i balance og for at støtte rygraden, som der trænes efter. I reformer træning trænes hele kroppen, men samtidig er det vigtigt, at træningen er skånsom for knæ og ryg. Desuden er der stor fokus på vejrtrækning, koncentration og at holde et flow i øvelserne.

Store fordele

Den store fordel ved reformer træning er, at maskine bevæger dig hele tiden under de øvelser, der udføres. Dermed er man tvunget til at spænde i alle muskler, specielt i core-muskulaturen. Dette giver en stor bonus. Mavemusklerne er aktiveret i alle øvelser, og din core vil meget hurtigt udvikle sig. Du får ved reformer træning lange, slanke og stærke muskler, der giver et slankt udseende og en holdning der udstråler styrke. Men du får også godt gang i fedtforbrænding og dermed tab af vægt, du får trænet hele din krop, og du får forbedret din smidighed.

For hele familien

Det er forholdsvist let og meget skånsom at udføre reformer træning. Derfor kan hele familien, eller alle over 12 år, uden problemer deltage. En oplagt aktivitet, som også de ældre i familien sagtens kan være en del af. Det er muligt at justere træningen, så den passer til den enkeltes niveau.


Efter en fødsel

Reformer træning er en optimal ting at udføre efter en fødsel. På den måde kan du få energien tilbage i kroppen. Det er ofte muligt, at have baby liggende ved siden af på et tæppe eller i en stol, men træning udføres. En god ide er selvfølgelig at tilpasse musikniveauet, så barnet ikke bliver påvirket af dette.

Uddannet træner

Det er en god ide, at blive rådgivet eller være på et hold, hvor der er uddannet reformer trænere. For at få det optimale resultat ud af træningen er det nemlig en stor fordel ud af at udføre tingene så korrekt som muligt. Det giver bedre fedtforbrænding og en markant bedre muskelstyrke. Får du udført din reformer træning godt, får du hurtigt store resultater og en markant bedre holdning, som vi give dig en helt anden udstråling.