Press "Enter" to skip to content

Opgrader dit bælte med et nyt bæltespænde


Bæltet er en overset beklædningsgenstand. Vi går næsten alle med dem dagligt, de er det, der holder vores bukser oppe, og alligevel skænker vi dem ikke mange tanker. Det skal der laves om på.

Livet er for kort til kedelige bælter

Et bælte er en overset mulighed for at udnytte dit outfits fulde potentiale. Bæltet er den perfekte prik over i’et til ethvert sæt tøj, men ingen udnytter den mulighed. Der kommer hele tiden nye trends i modeverdenen. Lange kjoler, korte kjoler, bukser med vidde i benene, højtaljede bukser, korte toppe, stroptoppe, oversized sweatere, cowboyjakker, dynejakker, veste, og listen fortsætter i hvad der synes som evigheder. Der findes så mange trends, men det er som om, at trendsætterne aldrig dvæler ved bæltet. Det er ikke mange bæltetrends, man har set igennem tiderne. Den mest fremtrædende er fra midt nullerne, hvor kvinder satte bæltet lige under brystet. Denne trend holdt dog ikke længe.

Fede bæltespænder

Ikke bare ét spænde, men en hel masse spænder er der at vælge mellem, hvis man beslutter sig for at pimpe sit bælte. Man har som udgangspunkt to muligheder: man kan kaste sig ud i det helt store projekt, hvor man laver et bælte fra bunden. Til det skal man købe noget læder og de rette materialer og værktøjer, og så er det ellers bare at gå i gang.  Så kan man skræddersy alt ved sit bælte, så det passer perfekt til ens smag. Hvis man ikke har lyst til at lave sit eget bælte fra bunden, kan man også bare købe et bælte eller finde et, som der ligger allerbagerst i skabet og som alligevel aldrig bruger, og pimpe det med et nyt spænde.

lækkert bæltespænde

Spænder til hver en smag                                                                               

Der findes bæltespænder til enhver smag, om man er til det rockede look, det søde look, et mere barnligt look eller noget, tidløst, der for evigt er elegant.

Er man til et spænde, der har et motiv på, er der rigtig mange at vælge imellem. Hvis man er interesseret i gamle tider, kan man få mange spænder, der har et look, der passer til den interesse. For eksempel kan man få et motivspænde med det victoriansk udseende. Der er krummelurer og små fine detaljer på, og lige nu er der et godt tilbud på det spænde. Hvis man køber et enkelt, koster det 108,00 kroner. Hvis man derimod køber en lidt større sending, nemlig tolv spænder, koster de kun 97,20 kroner per enhed.

Hvis man er vild med U.S.A kan man få et spænde, der er prydet med det amerikanske flag, Stars and Stripes, og to ørne, der kigger ind fra hver side af det ovale spænde. Det er lavet i noget, der skal ligne messing, og det har et vintage look over sig, der er ret autentisk. Dette spænde er en hel del billigere end det victorianske, det koster nemlig kun 35 kroner. Hvis man køber 12 enheder i samme ordre, falder prisen per styk til kun 31,50 kroner.