Press "Enter" to skip to content

Muligheder med renovering af badeværelse


Ønsker du et nyt badeværelse, er det oftest nok at kigge på mulighederne ved at renovere dit eksisterende badeværelse. Drømmer du om en ny brusekabine, håndvask eller måske et topmoderne toilet, så kan en VVS’er hjælpe uden at skulle rive det hele fra hinanden. Renovering af badeværelset er noget som VVS virksomheder i højere grad specialiserer sig i, eftersom der er en stor efterspørgsel i byggebranchen. I København og hovedstadsområdet er der mange byggesager af både nybyggeri, men også større renoveringsarbejde, hvor der er behov for autoriseret VVS’ere til at hjælpe med badeværelses installationer. Da der er mange om buddet, betyder det også at et nyrenoveret badeværelse hverken behøver at være dyrt eller uoverskueligt. Først og fremmest skal du danne dig et overblik over dine ønsker og grundigt overveje hvilke materialer, funktioner og ikke mindst farver, der skal diktere badeværelsets udseende. Baseret på dine ønsker vil en VVS’er kunne give dig et tilbud på renovering af dit badeværelse, men det er klart at simple installationer som en vask vil være væsentlige billigere en totalrenovering.

Nyt badekar eller brusekabine

Særligt badekar er blevet populære i nymoderne hjem, hvor børnefamilier i højere grad vælger at installere et badekar samt brusekabine. Det er selvfølgelig en forudsætning, at du har pladsen, ellers er det mere anbefalelsesværdigt at vælge en brusekabine fremfor badekar, hvis du kun må vælge en af mulighederne til dit badeværelse. Et badekar er mere nice to have end need to have, og ryger hurtigt i glemmebogen, når det først er installeret. I mange af de gamle lejlighedskomplekser i København vil pladsen være knap, men hvis du virkelig ønsker et nyt badekar uden at have pladsen, så kan det være en god idé at købe et oppusteligt badekar. Ønsker du en luksuriøs badoplevelse, finders der heldigvis mange spændende muligheder med fx en topmoderne multi bruser. Med avancerede indstillingsmuligheder og brusestråler langs væggen, vil du kunne ekstraordinær oplevelse i badet hver eneste dag.

badekar

Nyt toilet og håndvask

Er du på udkig efter et nyt toilet, så er størrelsen herunder højden alfa omega, eftersom du bruger det hver evig eneste dag. Derfor er det vigtigt, at du sidder behageligt og kan nå jorden med fødderne uden problemer. Når størrelsen er på plads, kan du begyndte at kigge efter design og funktionalitet, som passer til dine behov. Er du miljøbevidst findes der mange miljøvenlige toiletter, hvor der er flere forskellige skylde funktioner, der skåner miljøet med et mindre vandforbrug.

En håndvask og vandhane er selvfølgelig også en væsentlig del af dit badeværelse, og her bør du i høj grad tænke funktionalitet ind. Der findes ikke noget værre end en lille håndvask, hvor der er bl.a. er kort afstand fra vandhane til vasken. Det gør det svært at fylde et krus eller flaske med vand, som kan være rart at have til natbordet. En lille håndvask besværliggør også oprydningen ved en barbering, da hårene kan flyve til højre og venstre, så afhængig af badeværelsets størrelser, er det sådan nogle ting du bør overveje.

vandhane der har langt til bunden af vasken

Benyt altid en autoriseret VVS virksomhed

Når du skal bygge et nyt badeværelse eller renovere et for den sags skyld, så er det vigtigt at vælge en autoriseret VVS’er, så du sikrer dig arbejdet bliver gjort grundigt. Vælger du ikke en autoriseret VVS installatør, så kan du risikere fejlinstallationer og i værste tilfælde at dit forsikringsselskab ikke vil være med til at dække eventuelle omkostninger ved at reparere skaderne. En dygtig VVS’er vil også kunne hjælpe dig med energioptimering herunder rådgivning af valg af badeværelsesinventar, som i længden kan være med til at spare dig for mange penge årligt. Der findes mange autoriseret VVS installatører især i København og resten af hovedstadsområdet. Det kunne f.eks. være Flex VVS ApS, som holder til ude i Stenløse, men som sagtens kan hjælpe i både indre by samt nærliggende byer i Storkøbenhavn herunder Virum, Ballerup, Lyngby, Charlottenlund, Hellerup, Rungsted, Glostrup, Hvidovre, Rødovre m.fl.

Husk at det er uforpligtende at indhente et tilbud hos en VVS’er, og det kan derfor være en god idé at forhøre sig hos flere forskellige virksomheder. På den måde sikrer du dig, at du ikke betaler overpris, men samtidig er det selvfølgelig også vigtigt at vælge en VVS’er, der har høj faglig kvalitet.