Press "Enter" to skip to content

Leder du efter et spisebord med linoleum?

Et linoleum spisebord er fremstillet af robuste materialer med overflader, der besidder en god modstandsdygtighed overfor omgivelserne. Det er et spisebord, der vil komme til at holde i mange år frem i tiden samtidig med, at det bare ser hammer godt ud. Du kan finde et linoleum spisebord i mange farver, da konstruktionen af bordpladens overflade nemt kan indfarves i et utal af kombinationer. Find din favorit og bring god stil med ind i indretningen i form af et linoleums spisebord.

Hvad er linoleum?

Linoleum er et materiale der er robust, slidstærkt og som samtidig har en flot finish. Hvis du leder efter et nyt spisebord, der gerne skulle kunne holde til lidt af hvert i mange år, så er linoleum det helt rette valg. Linoleum er et bionedbrydeligt produkt, bestående af vegetabilsk linolie, terpentin og naturligt harpiks. Derudover er der i konstruktionen tilsat en smule træspåner og kalk for at styrke materialet yderligere. Med lidt farvepigment kan der fremstilles linoleum i alle tænkelige farver.

Linoleum spisebord

Fordelene ved linoleum

Linoleum besidder en hel del fordele og egenskaber, der gør bordpladen egnet til et hjem, der bliver brugt meget. Nogle af de absolut bedste fordele ved materialet linoleum er, at det er et naturligt antibakterielt naturmateriale, der har en god evne til at modstå smuds og pletter. Samtidig er det utroligt slidstærk og meget modstandsdygtigt overfor ridser. Det er nemt at rengøre og tørre af, uden de helt store anstrengelser. Et linoleum spisebord er det perfekte valg til dig, der ønsker et bord, der kan modstå hverdagens udfoldelser og et bord, der nemt kan anvendes til middagsselskaberne såvel som hjemmekontor eller lektier.

Linoleum er et bæredygtigt materiale

Tænker du også på miljøet og vores omgivelser? Med linoleum har du ikke blot muligheden for at vælge et flot og slidstærkt materiale til din bordplade, du kan også gøre en forskel for miljøet. Linoleum er et bæredygtigt bio-nedbrydeligt materiale der ikke kræver den store kulstof udskillelse af fremstille. Sammen med alle de andre gode egenskaber ved materialet er det win win for både dig og naturen. 

Linoleum skal vedligeholdes

Linoleum er et naturmateriale med naturlige egenskaber i form af blandt andet at være antibakterielt og yderst robust. For at beholde de mange gode egenskaber ved materialet, er det vigtigt at det vedligeholdes korrekt gennem hele dets levetid. Det er ingen sag at tørre en linoleums bordplade af med en fugtig klud. Smuds og snavs sætter sig sjældent særligt dybt i overfladen. Hvis der skulle opstå behov for at anvende sæbe, er det en god idé at vælge en neutral og mild sæbe som eksempelvis sulfo.

Linoleums pleje

Der findes forskellige plejeprodukter der er særligt tilegnet linoleum. Hvis du en gang imellem giver dit linoleums spisebord en kærlig hånd, så vil det minimere forekomsten af ridser og mærker samtidig med at det plejer og beskytter overfladen. Det er nemt og enkelt at anvende linoleums pleje. Det er blot at spraye produktet på bordpladen og lade det sidde 10-15 minutter. Derefter kan du nemt polere plejemidlet af overfladen med en fugtig og efterfølgende tør klud.