Press "Enter" to skip to content

Lad boblerne briste!


Bobleplast er et lille teknologisk vidunder. Har du en ide om hvordan det bliver fremstillet? Plastikhuden er meget tynd og let. Bobleplast består helt klart af 2 lag. Men hvordan laver man boblerne? Og hvordan bliver de så ensartede og præcise? Og oveni købet må processen være uhyre effektiv, fordi bobleplast jo er vildt billig.

Vi overlader løsningen denne gåde til smartere, endnu smartere folk.  Men det skal ikke hindre os i at glæde os over miraklet, fordi bobleplast er en sand tryllekunstner.

Tjek https://www.pack2.dk/boblefolie-196/ hvis du vil vide mere om bobleplast eller se gode løsninger på netop denne type produkter.

De alsidige bobler

Bobleplast er egentligt udviklet som indpakningsmateriale. Det bliver brugt til at beskytte skrøbelige varer for at gå i stykker under transporten. Glas, elektronik, smykker, alt der er i fare for at blive skadet af stød og rystelser, blive pakket ind i bobleplast. Bobleplast består jo mest af luft, så det vejer næsten ingenting. På trods af den lette vægt har materialet dog stadigvæk en stor volumen og en udmærket beskyttelse.

Men bare fordi det er tænkt som billigt forpakningsmateriale, betyder det jo ikke, at det ikke kan bruges til andet. Faktisk kan bobleplast bruges til et utal af forskellige ting – nogle mere kreative end andre.

bobleplast i lilla

Kan du tænke dig et kostume af bobleplast

Synes du det er helt ude i hampen? Det synes nogle haute couture modedesignere åbenbart ikke. Det var naturligvis i London, at kreative designere fandt på at lave kostumer af bobleplast. I den modebevidste metropol skal du jo altid finde på noget ekstravagant for at være in. Noget som andre ikke har lavet før.

En aftenkjole af bobleplast for eksempel. Ja, det er ikke for sjovt. Det er dybt alvor, og når en kendt designer laver sådan noget, så koster det også helt automatisk en bondegård.

De sjove pop, når boblerne brister, er vel tænkt som et ekstra pift. Og så har det den fordel at du kun kan bære det en enkel gang. Det gør mange af de fine folk der køber haute couture i forvejen. Det skal jo være unikt. Og noget der bliver brugt 2 gange er kun unikt det første gang.

Den sjove indpakning

For nu at vende tilbage til bobleplasts store indpakningspotentiale kan det også være en god ide at bruge bobleplast, selvom det ikke er nødvendigt. Skal du give en gave til et barn? Hvorfor så ikke pakke tingen ind i bobleplast og putte det hele i en joke-indpakning.

Gem for eksempel det nye computerspil i en stor pakke til gummistøvler og mor dig kosteligt, imens sønnike forsøger at tøjle sin skuffelse, imens han åbner sin gave. Udover at blive overrasket og få mange timers sjov med sit nye spil, kan han også få noget sjov ud af bobleplasten.

Som vi alle ved, er der ikke noget bedre end at sidde poppe de mange bobler, der før beskyttede pakken mod skader.