Press "Enter" to skip to content

Hold tøseaften med gin


Trænger du til en ordentlig tøseaften sammen med veninderne? Nogle gange er det rart bare at kunne hænge ud sammen med vennerne og få sig en god sludder for en sladder, imens der drikkes gin og tonic eller andre gode drikkevarer.

Læs med her og se hvordan du holder den bedste tøseaften og hvilke slags drikkevarer du skal drikke til selve aftenen – gin er altid et godt sted at starte.

Der skal drikkes gin

Gin har en ret bestemt smag men det er alligevel en, som rigtig mange mennesker godt kan lide. Det er ikke mange som siger nej tak til en god gin og tonic og derfor er det også helt ideelt at servere dette, hvis du holder en fed tøseaften.

Det er nemt nok at få hentet et par flasker med gin hjem. Enten tager du en tur over grænsen eller du bestiller et par flasker hjem fra jyskvin.dk. I dag er det så belejligt, at vi kan bestille en del af vores alkohol hjem fra nettet, hvilket kan spare dig for en del besvær og køren frem og tilbage.

På den måde slipper du også for at bruge alt for meget tid og energi på at overveje, hvordan det er du skal få det slæbt hjem. Når du køber gin på nettet, kan du bare få det leveret til døren og få det opbevaret et sted i din lejlighed, indtil den fede tøseaften skal finde sted.

lyserød gin

Lav middagen sammen

Når man hænger ud sammen med veninderne og holder tøseaften, så hænder det ofte, at en eller anden ender med at blive en smule sulten. Og det er da også hyggeligt at spise middag sammen – og så er det desuden heller ikke sundt at drikke gin på tom mave.

I stedet for at en af jer laver hele middagen alene eller at i ender med at bestille take away fra en dyr restaurant, så kan I også prøve at lave maden sammen. På den måde får I også hygget jer en del og får lavet noget andet sammen, end i normalt plejer.

Det kan være noget så hyggeligt at lave mad sammen og stå og småsnakke ude i køkkenet, imens i laver en lækker omgang lasagne eller mere gourmet lignende mad. Og der er jo ingen der siger, at I ikke kan servere lidt gin og tonic imens i står og laver maden.

Få jer en sludder for en sladder imens i skærer grøntsager ud og få snakket lidt om løs og fast, imens i venter på at ovnen bliver varm nok. Det er altid rart at lave en aktivitet sammen og så er det endda en ret så billig aktivitet at lave sammen.

I kommer til at sparer en del penge ved at lave jeres middag sammen og det er samtidig en meget hyggelig ting at foretage jer sammen. Så hiv endelig den gode gin frem, skænk jer nogle gode drinks og gå i gang med at lave et måltid mad. På den måde sparer i penge og kan i stedet bruge pengene på at købe en fremragende flaske gin hjem til tøseaftenen.