Press "Enter" to skip to content

Hav det sjovt med vennerne med fadølsanlæg

Et mini fadølsanlæg kan være den perfekte fejring med vennerne. Der er masser af ting at fejre, hvor corona er på tilbagetog, og vi endelig kan ses med vennerne igen. Måske har du savnet fest og at hænge ud med vennerne? Så er det helt oplagt at købe et mini fadølsanlæg til festen med vennerne. Læs mere her for at blive klogere på, hvilken slags fest du kan holde – hvis du helt har glemt, hvordan man fester.  

Hvem skal jeg invitere? 

Vi har været i en lang tid, hvor vi ikke har set mange andre end kæresten, de nærmeste venner og nærmeste familie. Måske er det tid til, at du skal invitere til havefest, hvor vennerne kan komme over? Alle de venner, du ikke har set i flere måneder. Det kan også være, at du har lyst til at invitere dine kollegaer, du ikke har set længe, fordi I måske ikke har mødt op på arbejdspladsen. Måske har du en fodboldklub eller en anden aktivitet, hvor I heller ikke har kunnet ses længe. Det er også oplagt at invitere dem til en dejlig aften i haven med øl og snacks.  

Hvilken slags fest? 

Det er så lang tid siden, at vi har holdt en fest, at vi måske næsten ikke kan huske, hvordan man gør. Hvis du bor i et lejlighedskompleks og vil holde fest i gården, skal du huske at melde det til naboerne, at der bliver holdt fest. Hvis du bor i hus, er det bare om at invitere en masse ud i haven. Det er vigtigt, at dine gæster har nok af drikkevarer, hvorfor et mini fadølsanlæg giver god mening. Her kan alle tappe deres egen øl. Du kan også lave en bar, hvis du har lyst til det.  

Husk at pynte lidt op i haven med lys eller lignende, så det sætter en god stemning og atmosfære. Hvis vejret ikke er så godt som ønsket, kan du slå en pavillon op, så folk kan holde sig tørre og varme. Det er en god idé at have masser af snacks klar, så folk ikke bliver sultne. Musikken er naturligvis afgørende – måske skal du selv være DJ. Hvis du bor i en andel eller i et lejlighedskompleks, skal du tjekke, om du må høre høj musik. Ellers skal det måske bare være lidt stemningsmusik i baggrunden.  

Hvorfor feste? 

Der er mange ting at fejre, og fejringen kan være bare det, at du har nogle gode venner, du gerne vil ses med. Det er en gyldig nok grund. Det er rart at se vennerne igen og mærke fællesskabet. Du vil helt sikkert blive populær ved at invitere til fest. De fleste vil gerne være med, men der er en, der skal tage initiativet til at invitere – og det kunne være dig.  

Fyr op for en fed fest med et mini fadølsanlæg, så dine gæster aldrig bliver tørstige og nyd de sene sommeraftener. Om ikke andet er det altid værd at fejre sommeren.