Press "Enter" to skip to content

Gør strandturen mere praktisk

Vi danskere er nogle gange så vant til at gøre tingene på en bestemt måde. Det kan være svært for os at tænke i anderledes baner. Simpelthen bare fordi vi er vant til noget bestemt. Men nogle gange kan det være godt at kigge ud i verden og opdage andre, bedre løsninger. Det gælder blandt andet for håndklæder. 

I Danmark bruger vi gerne håndklæder i frotté. Det er bare sådan, det er her. Men kigger vi mod Tyrkiet, så har de anden smartere slags håndklæder. 

Hammamhåndklæder 

De tyrkiske hammamhåndklæder kan købes i en dansk webshop. Du behøver ikke tage til Tyrkiet for at få nogle. Du finder dem på www.bohobeach.shop

De er ikke lavet i frotté, men de er vævet i en ganske let kvalitet. De er ikke så tunge som frottéhåndklæder, og de fylder ikke lige så meget. 

Hammamhåndklæderne er specielt gode til strandturen. De bliver nemlig ikke fyldt med sand. I alle de små rum, der dannes i et frottéhåndklæde, kan der samle sig rigtig meget sand på en strandtur. Og det er ikke nemt at få af igen. Et hammamhåndklæde opsamler ikke sand. Det er altså meget praktisk at have med på strandturen, fordi du ikke får en masse ekstra sand med hjem. 

Hurtigtørrende håndklæder 

En anden fordel ved de tyrkiske håndklæder er, at de er hurtigtørrende. Hurtigtørrende håndklæder er smarte. Håndklæder skal jo bruges til at tørre hænder og krop med. Men når håndklædet selv tørrer hurtigt derefter, kan det hurtigt blive brugt igen, og det er nemmere at have med sig. 

Hurtigtørrende håndklæder er både smarte i hjemmet og på strandturen. Vil du fx gerne i vandet af flere omgange på din strandtur, så behøver du ikke have flere håndklæder med. Dit hammamhåndklæde kan nå at tørre imellem dine badeture. 

Flot design 

De hurtigtørrende håndklæder er ikke bare mere praktiske end de håndklæder, vi normalt bruger her i landet. De er også pænere at se på. De fås i flotte designs med behagelige farver og smukke mønstre. Derudover er deres lethed også smuk. Tag et kig på dem, og du vil straks tænke, at de er meget pænere at have hængende end dine nuværende håndklæder. Du vil straks få lyst til at skifte dem ud. 

Skal dit badeværelse gøres lidt pænere, så kan du skifte dine håndklæder ud. Vil du gerne være smart på strandturen, så kan du medbringe et flot designet håndklæde, der ikke ligner et typisk håndklæde. 

Åbn øjnene mod verden 

Hurtigtørrende håndklæder, der endda er pæne at se på, kan vi finde i Tyrkiet. De er nu også tilgængelige i Danmark, fordi nogen har opdaget dem. Hvad mon vi kan finde at smartere ting i andre lande? Hold dine øjne åbne. Vær åben over for nyt. Måske kan du opdage noget, der kan gøre din hverdag nemmere og endda også give lidt skønhed til dit liv. 

Din strandtur kan både blive mere praktisk og mere lækker med et nyt håndklæde. Der er helt sikkert andre dele af dit liv, der også kan forbedres på en eller anden måde med et eller andet produkt.