Press "Enter" to skip to content

Giv rummet nyt liv med stofgardiner

Den moderne nordiske stil har ofte budt på lameller og andre diskrete gardiner, mens mange har tænkt stofgardiner som noget tungt og mørkt der hører fortiden til.

Men stofgardiner er både på vej ind i boligen, detailhandlen, mødelokalerne og mange andre steder igen. Med de rette stofgardiner kan rummet nemlig få et helt nyt liv.

Få stofgardiner efter mål

Noget af det der gør stofgardiner helt perfekte er at de billigt, nemt og hurtigt kan tilpasses efter mål, så uanset dit behov og vinduets størrelse og form, så kan du få stofgardiner efter mål der passer helt perfekt ind.

Du kan hos flere gardinhandlere, f.eks. hos arneaksel.dk bestille et designmøde hvor de kommer ud til dig, ser lokalet og tager mål så du er helt sikker på at dit nye stofgardin passer perfekt.

Du kan samtidig også bestille flere forskellige stofprøver så du kan se de mange forskellige farver og designs hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge

Stofgardiner kan give bedre akustik

Udover at være smukke at se på, og bringe liv og atmosfære til rummet, så kan stofgardiner være særligt egnede til også at påvirke akustikken positivt.

Har du f.eks. en stue, et fællesrum eller et mødelokale hvor der er højt til loftet, så vil tykke stofgardiner være med til at absorbere lyden og give en bedre rumklang.

Selv om stofgardinerne er tykke behøver de ikke at se tunge ud, få gode råd fra en designer om hvilket stofgardin der passer perfekt ind til dit rum.  

Gør gardinerne til en del af din indretning

Gardiner bliver ofte blot tænkt som noget praktisk der skal skærme for solen, eller for naboernes nysgerrige blikke. Men vælger du de helt rigtige gardiner, så kan de udgøre en vigtig del af indretningen.

Flotte stofgardiner er klassisk boligtilbehør og kan tilføje en helt særlig elegance i den moderne boligindretning. 

Hyggestemning i et større rum

I store rum som f.eks. et showroom eller blot i en stor stue, der er indrettet i minimalistisk stil med hvide farver og hårde materialer som f.eks. træ, kan et stof gardin også være med til at skabe en hyggelig og varm atmosfære. 

Lad f.eks. kunderne i dit showroom prøve tøjet bag stofgardiner, eller brug dem til at opdele rummet med i mindre afdelinger. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for hvordan du kan bruge stofgardiner.

Husk gardinstængerne

Noget af det allerbedste ved stofgardiner er faktisk også de mange muligheder for at hænge dem op.

Du har et hav af muligheder når det kommer til at vælge gardinstænger. Her kan du vælge alt fra små og diskrete stænger eller skinner, til store rustikke gardinstænger med store former, hvilket kan give både dit rum og dine gardiner et helt nyt udtryk.

Trænger du til fornyelse kan en ny gardinstang faktisk også ofte tilføje et helt nyt udtryk til dine gardiner.

Når du får råd og vejledning om hvilket stofgardin du bør vælge, så spørg samtidig efter gode råd til valg af gardinstænger.