Press "Enter" to skip to content

Gå efteråret i møde med lækkert tøj fra Lollys Laundry

Når efteråret rammer, så er det tid til at finde det varme tøj frem. Her handler det om at holde varmen, men det kan være svært, hvis man stadig gerne vil have et flot outfit. Her får du en masse gode tips og tricks til at opdatere din efterårsgarderobe, så du er klar til at nyde både sol og regn i efteråret.

Det handler om lag

Når man gerne vil holde varmen, så er det en god idé at tænke i lag. Masser af lag. Her kan et mærke som Lollys Laundry hjælpe dig. En Lollys Laundry jakke er prikken over i’et i ethvert efterårs-outfit. En Lollys Laundry jakke kommer i mange stile, farver og størrelser, så der er lidt for enhver smag. Du kan garanteret finde en, som passer til dig og din stil, så det er bare med at kigge.

Under din Lollys Laundry jakke, kan du skabe lag med en skjorte, som har flotter ærmer og krave. Over den kan du smide en vest, så man stadig kan se de flotte detaljer, og du bliver holdt varm. Du kan lade din Lollys Laundry jakke stå åben på de varmere dage, så du rigtigt kan vise dem lag frem, og så kan du lukke de på koldere dage, så du aldrig kommer til at fryse.

Forskellige udtryk

En Lollys Laundry jakke passer godt sammen med resten af tøjet fra mærket. Her finder du tøj, som, alt efter hvordan det styles, kan trække i både den rå retning, den feminine og mange flere.

Det er bare med at finde ud af, hvad du er til, og så kan du style det til din helt egen stil.

Her til efteråret kan det være smukt at gå efter de brune og grønne farver. Alle varme farve er også flotte, og du vil matche det gyldne efterårslandskab.

lollys laundry jakke

Prøv dig frem

Mode og tøj skal være sjovt, så det er bare med at prøve sig frem, indtil man finder sin personlige stil. Her er Lollys Laundry smart, fordi tøjet passer ind i så mange forskellige stile. Du kan få vilde farver og print, men du kan også finde tøj, som er mere stille og roligt. Fælles for det hele er den gode kvalitet og de flotte designs.

De kan bruges sammen, men det er også nemt at sætte tøjet sammen med din basis garderobe, så det kan bruges på kryds og tværs.

Variér dit overtøj

Der er mange, som blot nøjes med en enkelt jakke eller frakke, men det er altid godt med en overgangsjakke til efterår og forår, så du hverken bliver for kold eller varm. Gå efter farver til dit overtøj, som matcher de andre farver i din garderobe. Du kan også have en simpel hverdagsjakke og så en vildere til specielle lejligheder.

Det er altid rart at have noget at vælge imellem, når det kommer til overtøj. Så har du også altid en tør jakke, hvis du er blevet fanget i en efterårsbyge i den anden.