Press "Enter" to skip to content

Fordelene ved at vælge Organicup

Er du en af de kvinder eller piger, som for nylig har brugt lidt tid på at tænke over, hvad der egentlig fungerer bedst for dig, når du har menstruation? Det kan være, at du har eksperimenteret lidt med både tamponer og bind i forskellige størrelser – men har du nogensinde prøvet en menstruationskop? Det kan faktisk være en rigtig god løsning, som både er med til at skåne miljøet og din økonomi.  

Du kan finde din nye Organicup på https://www.beautycos.dk/organicup, og ellers kan du herunder læse endnu mere om fordelene ved at vælge denne løsning til når det er den tid på måneden. 

En investering i miljøet 

Den største fordel ved at vælge Organicup fremfor eksempelvis bind og tamponer er helt sikkert, at denne løsning med en menstruationskop er langt mere skånsom overfor miljøet – og hvorfor er den så lige det? Jo, i forhold til bind og tamponer, som jo netop skal smides ud, hver gang man har brugt det, så kan man faktisk genbruge menstruationskoppen. Det er faktisk så simpelt, at den bare skal koges, hver gang man har haft menstruation, og så er den faktisk klar til næste gang. Så med en Organicup bidrager du faktisk også til en mere bæredygtig udvikling, og det er bestemt ikke en dårlig ting. Så her skal du selvfølgelig bare overveje og finde ud af, om du synes, at det fungerer lige så godt for dig som eksempelvis bind eller tamponer. 

Spar penge på bind og tamponer 

Den anden fordel hænger lidt sammen med den første, udover at det faktisk er et økonomisk aspekt, fremfor klimamæssigt. Fordi at du netop kan genbruge din Organicup, så vil det faktisk også på sigt være en langt billigere løsning, fordi du betaler et lidt dyrere beløb – men du betaler det kun en enkelt gang. 

Når man bruger bind og tamponer, skal man, hver gang man har sin menstruation, ud og købe i hvert fald en pakke bind eller tamponer, og det kan altså hurtigt blive til mange penge i det lange løb – det er trods alt cirka en gang om måneden, at de fleste får sin menstruation. Så hvis du rent faktisk synes, at det virker som en god ide, så kan du både spare nogle penge, og du kan vise, at du er villig til at inddrage nogle mere bæredygtige initiativer i din livsstil. 

Findes til enhver krop og ethvert behov 

Så synes du ikke, at det lyder som en rigtig god ide med en Organicup i stedet for bind og tamponer? Det skader i hvert fald ikke noget at prøve en, og så kan du altid vende tilbage til noget andet, hvis du ikke lige synes, at det fungerer for dig.  

Men hvis du er interesseret i en Organicup, så skal du nok finde en, der passer til dine behov – det kunne eksempelvis være alder, da der godt kan være lidt forskel på størrelser og den slags. Altså vil det være muligt at finde en, der passer til lige netop dig.