Press "Enter" to skip to content

Find en flot vielsesring til din partner


Når du har taget den store beslutning, at dig og din partner skal giftes, så skal der endnu en stor beslutning til. Vielsesringen er den ring, man skal have på resten af livet, og derfor har den en stor betydning. Den skal være storslået og smuk.

Læs her, hvordan du finder den perfekte ring

Hvilke forventninger er der?

Der kan ofte være høje forventninger, når det kommer til vielsesringe. Man forventer tit store smukke diamanter, men det er ikke altid en realistisk forventning. Så overvej, hvad din partner forventer. En ring som altid er smuk, er vielsesringe guld. Guldvielsesringe ser bare mere dyrebare og majestætiske ud, i forhold til sølv. Men hvad med resten af ringen, hvordan skal den se ud? Skal den være tynd, tyk, stor eller lille?

Det er aldrig nemt at finde den perfekte ring, heldigvis kan du spørge din partners venner og familie, om hun nogensinde har snakket om, hvad hun kunne tænke sig, når det kommer til vielsesringe i guld. Så kan du måske være heldig, at hun har set en, som hun godt kunne lide, eller endnu bedre, elskede. Så altid spørg venner og familie om hjælp, når du skal finde en vielsesring.

bryllupsringe

Derfor er guld altid bedre end sølv

Som sagt ser guldvielsesringe mere dyrebare ud. Guld har altid været et dyrere materiale, end sølv. Derfor er det også normalt for os at tænke, det er mere værd, og derfor er det mere storslået end en sølvring. Normalt siger man, at guldsmykker passer til brunetter, og sølv til blondiner. Men guld passer til alle, fordi guld rent faktisk har noget mere farve i sig. Sølv er mindre iøjnefaldende, især på lys hud. Så guld er helt klart det perfekte valg til en, der gerne vil vise sin ring lidt frem.

Guld kan virkelig skinne igennem på ethvert menneske. Guld vielsesringe, kan netop også det. Og det er jo bare endnu mere vigtigt, at en vielsesring kan skinne igennem, end bare en normal ting. Derfor er der mange, der foretrækker guld i stedet for sølv. Man lægger mere mærke til ringen, når den er guld. Og mange af os kvinder, har allerede masser af guld smykker i forvejen. Så det passer perfekt med endnu et smykke som er guld, men denne gang er det ikke bare et smykke, det er en del af dit liv, og det skal have en stor betydning.

Så guld vielsesringe, er bare bedre end sølv. De er magiske, og især når der er en stor, flot og dyr sten på, det gør den endnu mere eventyrs agtig. Guld har altid været dyrebart og smukt, og det er det stadig. Det passer til alle, og matcher med mange af de smykker, vi allerede har i forvejen. Så alt i alt er guldringe det optimale valg, når du skal vælge en vielsesring. Selvom det er et svært valg, så burde du altid tage et kig på forskellige ringe, men dem, der er guld, vil altid være mere iøjnefaldende.