Press "Enter" to skip to content

Find den rigtige loftslampe til din bolig!

Når det kommer til loftslamper, også kaldet pendler, i hjemmet så er det vigtigt at man vælger nøje – det er nemlig dem, som fanger opmærksomheden først, så snart man træder ind i et rum. En pendellampe er en loftslampe, som hænger frit fra loftet, og der findes et hav af forskellige former for pendler, hvor det er op til dig, hvad du mener vil passe bedst til din bolig. Pendellamper bliver nemlig også brugt i de fleste hjem, og er en klassisk form for belysning, da de skaber en hyggelig atmosfære, og de bliver især brugt hen over spisebordet. Denne guide vil hjælpe dig igennem nogle tips, inden du beslutter dig for, hvilken pendler du vil investere i. 

Find de flotteste farvede pendler til boligen 

Som tidligere nævnt, så er disse pendler meget populære, og hvis du er ude efter det samme, så kan du gå på udkig efter en masse på https://www.lampegiganten.dk/, da de har et større udvalg af disse. Det er selvfølgelig vigtigt, at du finder en pendler, som er passende til din stue. Du skal først og fremmest have styr på, hvilken størrelse pendel du vil anskaffe. For store og åbne stuer, kan det være en fordel med en stor pendellampe, som kan ’’fylde rummet ud’’, og til mindre stuer, kan det være en fordel med mindre pendellampe, så de ikke optager alt for meget opmærksomhed i rummet. Det er også vigtigt, at du ved hvilken nuance, din pendel skal have, så du ved hvad der vil matche til resten af rummet. Den mest moderne farve for disse pendler er som regel hvid, råhvid eller beige, men du kan stå ud af mængden ved at anskaffe en mørkere tonet pendellampe. Dette kan dog bringe resten af tonen ned i hele rummet, da mørkere farver oftest virker mere ’’tung’’. Hvis du virkelig er til noget der virker anderledes, og som fanger opmærksomheden, så kan du vælge at style din stue med pendellamper, som har nogle mere anderledes farver, så som lyseblå, lyserød eller måske endda en gul eller orange farve. 

Montering og hvordan du kan hænge dine pendler

Når du har anskaffet dig dine nye pendler, så er det tid til afmåling. Du skal nemlig vurdere hvor langt nede du vil have dine pendler til at hænge. Her kan det være en god ide at få en hjælpende hånd, som kan holde pendellampen oppe, imens du vurderer og måler højden. Hvis det er en pendellampe hen over spisebordet, så kan det nemlig være en god ide, at den hænger langt nede, så lyset er tættere på når man sidder ned. Men hvis det f.eks. er hen over håndvasken i køkkenet, så vil det være mest optimalt, at den hænger længere oppe, så den ikke står i vejen, når man laver mad eller vasker op ude i køkkenet. Du kan også anskaffe dig flere pendellamper, for at oplyse mere af rummet. Dette giver også rummet et mere stilfuldt udseende.