Press "Enter" to skip to content

Fang kunderne med outdoor reklamer


Dine potentielle kunder bombarderes mange gange dagligt med reklamer alle vegne. I postkassen, online, i telefonen. Mange af dem lægger de fleste ikke mærke til mere, fordi der er så mange af dem. Du kan blive ved og ved med at reklamere, men hvis dine kunder ikke ser dine reklamer, giver det ikke noget. Al din markedsføring kan være spild af penge og energi, hvis den ikke bliver set.

Er det tid til at prøve noget nyt, der fanger kunderne bedre? Vil du stoppe med at gentage de samme ting, som ikke virker alligevel? Så kan det være, du skal prøve med outdoor markedsføring. Hele 81% af dine potentielle kunder lægger nemlig mærke til outdoor reklamer. Mange af dem handler også på dem. Det er rigtig mange potentielle kunder, du kan lokke ind i din butik.

Få hjælp fra professionelle

Det er en god idé at få professionel hjælp til en outdoor kampagne. Der findes mange markedsføringsfirmaer, der er erfarne inden for outdoor marketing og kan hjælpe dig med alt fra idéudvikling til udførelse. De smider ikke bare en standardpakke i nakken på dig, men holder dig i hånden hele vejen og samarbejder med dig om at skabe den bedste kampagne til dig og din virksomhed.

Du opsøger også professionel hjælp, når du skal have repareret bilen eller have hjælp til at finde noget tøj, der sidder godt på dig. Fordi de professionelle har mere viden og erfaring. Når det kommer til din markedsføring er det vigtigt at søge professionel hjælp, så du ikke bare kaster penge ud af vinduet.

kreativt reklamebureau

Dine muligheder

Der er mange muligheder, når det kommer til outdoor reklamer.

En mulighed kunne være at få dine reklamer på digitale skærme rundt omkring i hele landet. Du kan få dem på 2 kæmpe skærme på Rådhuspladsen. Du kan få bannere eller malerier fordelt omkring i byen eller de byer, du vælger. Du kan også gå den lidt anderledes vej og reklamere på cykler eller på andre, helt uventede steder. Der er også mulighed for at lave events med aktiviteter, der involverer de potentielle kunder.

Hvad der passer bedst til dig, afhænger af mange faktorer. Spørg derfor diverse markedsføringsfirmaer til råds om, hvad der vil give din virksomhed det bedste resultat.

Byd selv ind

Måske går du selv rundt med en god idé? Så skal du endelig byde ind med den. Den kan sikkert lade sig gøre. Vend den lige med de professionelle marketingfolk. Det kan være, de kan fortælle dig, at det vil være bedre med en lille ændring. Når man har erfaring med noget, ved man mere om, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Har du slet ingen idéer, kan du også få hjælp til det. Mange hjemmesider om markedsføring kan hjælpe dig med at finde inspiration ved at kigge på deres cases. Tager du en snak med dem, kan de trække på endnu flere cases og komme med en rigtig god idé, der passer lige til din virksomhed.