Press "Enter" to skip to content

Få unikke oplevelser på din uddannelse

Mange forbinder nok skolegang med bøger og lange dage ved et skrivebord. Det er også en del af det at lære på en læreanstalt. Det er dog ikke kun det, som man kan forvente når man tager en videregående uddannelse. Her har man først og fremmest muligheden for selv at vælge lige netop den uddannelse, som giver mest mening for en selv. Det gælder både hvad angår uddannelsesforløb, men selvfølgelig også fremtidsmuligheder. På sygelejerskeuddannelsen får du først og fremmest en række værdifulde kompetencer, men du får også et spændende uddannelsesforløb, hvor du kan tilrettelægge uddannelsen efter dine egne ønsker – eksempelvis ved at komme i praktik som sygeplejerske i udlandet.

Kom i praktik som sygeplejerske på et udlandsophold

Hvis du studerer til sygeplejerske, men godt kunne tænke dig at bo i et andet land og opleve en ny kultur, så er det også en mulighed. Du har nemlig mulighed for at komme i praktik sygeplejerske under dit uddannelsesforløb. Du kan finde praktik sygeplejerske med Try Medics, som giver dig mulighed for at komme til rigtig spændende steder i verden, hvor du får mulighed for at danne minder for livet. Hvis ikke det er noget du har overvejet, så kunne det måske være du skulle til at gøre det nu. Med Try Medics får du nemlig et ophold i udlandet under ordnede forhold. Det kan give rigtig god mening at tage kontakt til Try Medics, hvis det er noget der tiltaler dig. Ved at trække på deres kompetencer, så er muligheden for at du får et succesfuldt ophold i udlandet rigtig gode. Så overvej at komme i praktik som sygeplejerske i udlandet.

Tag til Uganda eller Zanzibar

På et udlandsophold med Try Medics kan man vælge Uganda eller Zanzibar. Det er to områder i Afrika, der i den grad har brug for noget kompetent sundhedsfaglig hjælp. Det kan du blive en del af, hvis du vælger at lade dig udstationere dertil i forbindelse med dit uddannelsesforløb. Du vil få en masse uforglemmelige oplevelser, som du vil have med dig resten af livet. Samtidig vil du få nogle sundhedsfaglige erfaringer og ny viden om det at være sygeplejerske, som er særdeles værdifuldt i dit erhverv. Der vil således både være fordele på det personlige plan og på det rent faglige plan, som du vil have stor gavn af. Hvis du ikke har overvejet om sådan et ophold kunne være noget for dig, så er det måske på tide at du begynder at undersøge det. 

Brug dit udlandsophold konstruktivt

Man kan som sagt få rigtig meget ud af et udlandsophold i forbindelse med ens studietid. De erfaringer du gør dig inden for dit felt her, vil være værdifulde, når du en dag er færdiguddannet og skal have et fast arbejde. Det kan være en af de overvejelser du skal tage, hvis du er begyndt at overveje et udlandsophold. Det er således ikke blot det at opleve et nyt land, men det er også det at  man gør sig de første praktiske erfaringer om det at være sygeplejerske. Det er noget som du ikke vil være foruden, når du først har været afsted på dit udlandsophold.