Press "Enter" to skip to content

Få en hudplejerutine, der passer til din hudtype

Vi kan alle have forskellige typer af hud, og man kan ikke ændre den hudtype, man har. Det kan i stedet for kan gøre, det er at arbejde med den hudtype, man har. Så kan du nemlig gøre rigtig meget for at skabe en smuk hud. Det kan næsten give ekstra livskvalitet med en smuk hud, men her er det virkelig vigtigt, at du tager udgangspunkt i din hudtype, hvis du skal pleje den på bedst mulig vis.

Derma care er det oplagte mærke, hvis du har sart hud

Hvis du døjer med sart hud, så kan derma care være helt oplagt for dig. Dette er et mærke, der er fantastisk til at lave produkter, der passer godt til sart hud. Ligeledes kan man nævne Danish Skin Care, som laver derma care, der passer fantastisk til den sarte, skandinaviske hud. Men du kan også finde hudplejeprodukter fra mærket, der hjælper mod en række af andre hudproblemer.

Hvis du har tendens til urenheder og stoppede porrer

Mange er også kede af, at de synes, de har for mange urenheder og tilstoppede porrer. Her er det virkelig vigtigt, at man har en god hudpleje. Mange er desværre bange for at bruge fugt, når de har uren hud. Men selvom man har uren hud, så er det stadig vigtigt, at man sørger for at fugte den. Her kan du igen finde gode produkter fra Derma Care eller Danish Skin Care.

derma care

Hvis du har fedtet hud, skal du huske

Hvis man har fedtet hud, så har mange igen tendens til at springe det fugtgivende step over i hudplejen. Men man har faktisk fedtet hud, fordi huden er så tør, at den forsøger at overkompensere ved at danne ekstra fugt, der så kommer til at lægge sig som et fedtet lag oven på huden. Her kan det dog være en god idé, at du forsøger at undgå produkter med olie i, da det kan være med til at gøre det ”værre”.

Hvis du gerne vil kæmpe mod alderen

Der er også mange, der ikke er glade for at blive ældre – eller som i hvert fald ikke er glade for, hvad alderdommen gør ved dem rent udseendemæssigt. Her er det heldigt, at man kan gøre meget med den rette hudpleje. Hvis du gerne vil finde produkter, der virker godt som antiage, så kan du f.eks. lede efter produkter med ingredienser som A-vitamin, C-vitamin eller hylalyronsyre.

Du kan bruge det til tør hud

Har du tør hud, så er det ekstremt vigtigt med en god hudpleje, hvor der gives masser af fugt. Her er det f.eks. en god idé, at du anskaffer dig et serum, som er fugtgivende. Her er hylalyronsyre igen noget af det, der giver mest fugt til huden. Så giver det desuden fugt, uden at det er med til at tilstoppe porrerne. Du kan virkelig gøre meget med den rette hudpleje, og er du i tvivl om, hvilken hudtype du har, så kan du altid finde en test på nettet, der kan gøre dig klogere på det.