Press "Enter" to skip to content

En god nats søvn

Føler du, at du slet ikke har sovet, når vækkeuret ringer om morgenen? Så er det måske ved at være tid til en ny seng. Med Jensen senge får du en seng for livet. Og samtidig findes de i så mange designs, at der bør være senge for enhver smag.

Komfort og smukt design

Jensen senge kan designes, så de passer til enhver. Der er stor forskel på, om man sover bedst på en hård eller blød madras. Eller måske er det allerbedst med en madras midtimellem. Det kan være, du har rygproblemer, der skal tages hensyn til og det har også betydning, om du er typen, der har det meget varmt eller koldt om natten. Der findes madrasser, der kan tilpasses præcis dit behov.

Udover komforten så gør det jo heller ikke noget, at din seng er smuk at kigge på. Jensen senge fås i et væld af farver samt stof- og materiale kombinationer. Vil du have sengegavl, så er der også forskellige designs at vælge mellem, så du får lige den stil, der passer til dit hjem. Du kan også montere sengebord og lampe, som en del af dit sengemøbel. De fleste mennesker vil gerne have et rigtig smukt hjem og gør som regel noget ekstra ud af det, når der kommer gæster. Så er det dejligt at kunne lade døren stå åben til soveværelset og vise, at der også her er smukt, rart og god stil, som hænger sammen med resten af huset.  

Søvn og livskvalitet

Det er videnskabeligt bevist, at søvnen er altafgørende for vores velbefindende og livskvalitet. Det har betydning for, hvor nemt vi bliver stressede, hvor nemt vi kan holde vægten, osv. osv.

De fleste, der har haft små børn, ved, hvor hårdt det er, at få afbrudt sin nattesøvn og ikke få nok timers søvn. Det kan gå i en kort periode og man kan måske indhente det fortabte med en eftermiddagslur indimellem, men på længere sigt er det ikke holdbart. Din lunte bliver kortere og i det hele taget rammes dit humør og overskud. Det medfører, at du involverer dig i så lidt som muligt, hvilket jo ikke harmonerer med det aktive og sociale liv de fleste gerne vil leve. Hvis en dårlig søvnrytme skyldes din seng, så er det værd at kigge nærmere på Jensen Senge da de kan konstrueres, så de passer til dine ønsker.  

En investering for livet  

Mange vælger at nedprioritere deres seng, fordi de synes, det er for dyrt at bruge penge på. Men de glemmer hvor mange timer, vi rent faktisk bruger i den. Ofte ses der også fjernsyn i soveværelset, læses bøger, osv. Så det er endnu flere timer, end dem vi bruger på søvn. Derfor er er det så vigtigt, at din seng, særligt madrassen, er af god kvalitet. Hvis du vågner med ondt i ryggen hver morgen eller har sovet dårligt, fordi du enten har haft det for varmt eller koldt, så er det ikke værd at spare på indkøb af seng. Med Jensen Senge er der tale om en investering for livet.