Press "Enter" to skip to content

En god kontorstol er essentielt for godt arbejde

Det bliver mere og mere moderne at have et hjemmekontor, hvor man rent faktisk bruger en større del af ens arbejdsuge. Mange synes nemlig, at det gør hverdagen meget nemmere, når man har en eller flere dage om ugen, hvor man arbejder hjemmefra. Men dette betyder også, at du skal indrette dit hjemmekontor på en sådan måde, at det er til at holde ud at arbejde der.

Gode forhold på hjemmekontoret

For hvis du går fra blot at svare på nogle enkelte mails uden for din normale arbejdstid, til at have mere end en hel arbejdsdag hver uge, så skal dit hjemmekontor være rart at arbejde fra.

En af de vigtigste ting for at kunne arbejde godt derhjemme er at man har en ordentlig kontorstol. Hos Inventarland kan du se mange forskellige typer af kontorstole. Grunden til at det er så vigtigt at have en rigtig god kontorstol på sit hjemmekontor er at den vil hjælpe dig til at sidde på en ergonomisk korrekt måde. Det vil sige at du ikke overbelaster ryg, nakke eller lænd. Alt sammen noget der vil mindske gener og eventuelle skader. For hvis man sidder på en dårlig måde i mange timer, vil der kunne komme permanente skader på sigt.

En god kontorstol har en positiv effekt på dit arbejde

Derudover så er det også meget nemmere at koncentrere sig om sit arbejde, hvis man ikke samtidig døjer med ondt i ryggen, fordi man sidder på en helt almindelig stol. Eller at resten af dagen er ødelagt fordi du har så ondt. Det er derfor kun en fordel for dig, hvis du ofre lidt penge på en god kontorstol, som kan hjælpe dig godt igennem dine arbejdsdage på hjemmekontoret. Det vil alt i alt gøre, at du får klaret så meget arbejde som muligt.

gejst på kontoret

Noget at tænke over før du køber kontorstol

Veksler du rigtig meget imellem at stå op eller sidde ned, så kan det også være at det vil være bedre for dig med en arbejdsstol i stedet for en traditionel kontorstol.

Hvis du allerede har nogle skader, der skal tages hensyn til – det kan være du har nogle problemer med ryggen – så er det en god ide at have dette i mente, når du leder efter en kontorstol. For det kan være, at du skal finde en, der vil give dig ekstra meget støtte, så du ikke får yderligere problemer.

Derudover kan din højde og kropsform også have en indflydelse på, hvilken slags kontorstol du bør købe, så den giver dig den optimale støtte.

Funktionelt men flot

Du behøver ikke at bekymre dig for at skulle have et stort monstrum af en kontorstol. Det er klart at en rigtig god kontorstol fylder lidt, men de findes dog stadig i flere størrelser, så derfor fylder de ikke nødvendigvis lige meget alle sammen. Du kan derfor sagtens få et pænt men samtidig brugervenligt hjemmekontor.

Hvis du primært står op ved dit skrivebord behøver du måske heller ikke en kontorstol med en masse ergonomiske indstillinger, som hvis du sidder i din kontorstol hele dagen.