Press "Enter" to skip to content

Derfor skal I have en infoskærm til kontoret

Teknologi spiller en stor rolle i vores hverdag, fordi det kan hjælpe os med rigtig mange forskellige ting. En form for teknologi, der er blevet mere og mere populære de seneste år, er infoskærmen. Med den rette infoskærm software kan du nemt vise informationer og apps frem på kontoret.

infoskærm software

Det moderne kontor

Det moderne kontor er et kontor, som er belejligt, flot og praktisk for både personale og kunder. En infoskærm gør det let at give informationer og vejledninger, som begge parter kan drage nytte af, når de er på kontoret. Vælger du en god infoskærm software, kan du selv designe din infoskærm, så den passer perfekt til virksomhedens behov, uanset hvad de er. Der er mange ting, I kan bruge skærmen til, så det er selvfølgelig også muligt med flere skærme med forskellige formål.

Til personalet

En infoskærm kan blandt andet gavne personalet ved at give en række forskellige informationer til dem. Du kan se skærmen som en moderniseret opslagstavle, fordi du på samme måde kan sprede oplysninger på kontoret, bare uden at spilde papir på det. Det kan være, at der står hvilket lokale, dagens personalemøde skal holdes i, hvilke kunder, der kommer i dag, og andre vigtige ting, der skal huskes. I sparer dermed både tid og ressourcer med den rette infoskærm software.   

Til kunderne

Infoskærmen kan også være super praktisk at have for kundernes skyld. Det kan blandt andet bruges som en velkomst, som de møder, når de træder ind på kontoret. Så kan den blandt andet fortælle dem lidt om, hvad jeres virksomhed gør, hvem I er, og eventuelt hvor kunden skal gå hen. Der findes også infoskærm software, der kan køre reklamer på skærmen, så I kan fortælle jeres kunder om jeres produkter og ydelser. Det er en nem måde at gøre det på, der på samme tid fremstår meget professionel. Skærmen vil ikke være direkte distraherende, men kunderne vil stadig altid få øje på den.

Som kalender

I kan også vælge infoskærm software, der får infoskærmen til at fungere som en kalender. Kalenderens funktion kan variere alt efter virksomhedens størrelse. En stor virksomhed kan bruge den til oversigt over helligdage, vigtige begivenheder og aftaler, der ikke må glemmes. En mindre virksomhed kan bruge den til mere konkret information for de enkelte kolleger, såsom fødselsdage og fridage. Det er selvfølgelig også muligt for en stor virksomhed som er inddelt i afdelinger.

Som nyhedsmedie

Der findes også infoskærm software, der kan broadcaste nyheder til skærmen. Det kan være rart at have, blandt andet hvis I har et venteværelse, eller eventuelt nær kaffemaskinen i pauserne. Her kan man læse, hvad der foregår rundt om i verden, og måske er der også en vejrudsigt ved siden af. Det er op til jer, hvad der skal på skærmen.

Den bedste skærm til jer

Den bedste infoskærm software er den, der opfylder jeres behov. Forskellige virksomheder kan have forskellige behov, så I skal selvfølgelig designe skærmen baseret på jeres eget. Med en infoskærm kan I give praktiske oplysninger til både personale og kunder; det er super smart.