Press "Enter" to skip to content

Derfor skal du vælge en siddehængekøje


Man er nok bekendte med en hængekøje og måske og en hængekøjestol, men hvad er en siddehængekøje så? Siddehængekøjen er lidt en mellemting mellem de to andre ting.  Det betyder at den ikke fylder lige som meget som en almindelige slags, da den ikke er ligeså lang, men den beholder den afslappede fornemmelse, samtidig med at man ikke ligger helt vandret. En siddehængekøje egner sig derfor rigtig godt i mange hjem, da man nemmere kan sidde en smule mere oprejst en man kan i en normal hængekøje. Hvis ikke man lige har lyst til at tage en lur, så kan det faktisk være rigtig rart at kunne sidde lidt, så man nemmere kan læse en bog eller føre en samtale.

Egner sig godt til små terrasser og lejligheder

En af de store fordele ved en siddehængekøje er, at den kan være på steder med lidt plads. Det er en stor fordel, da det jo ikke er alle der er så heldige at bo et sted med masser af plads, og en stor have. Bor du i en lejlighed, eller måske et rækkehus med en lille terrasse, så er en siddehængekøje perfekt til dit hjem.  Har du gået og tænkt over at din terrasse mangler en hyggekrog, som egne sig godt til at læse en bog i? her vil én siddehængekøje helt sikkert blive én god ven. Da det er en perfekt måde af skabe et afslappende hjørne som inviterer til fordybelse. Der er noget helt specielt ved at sidde hævet over jorden, og gynge let i takt med vinde, det bliver man bare helt rolig og afslappet af.

Da en siddehængekøje kræver mindre plads, så kræver det heller ikke nødvendigvis at man har en have med mange store træer spredt godt ud. Den egner sig rigtig godt til haver hvor træerne står tæt, og hvor der er ikke er meget plads. Har man ingen træer så kan man også lykke med at hænge den op alligevel.

gymnastik hængekøje

Brug den i stuen eller på børneværelset

En anden god til ved en siddehængekøje er at den på en mere naturlig måde, både kan passe ind i indendørs- og udendørsindretning. En stor faktor i den forbindelse er selvfølgelig dens størrelse, som gør at den pladsmæssigt kan passe ind i de fleste hjem, uden af den fuldstændig overtager rummet indenfor, og fylder på en måde som bliver et irritationsmoment.  Hvis man lyst til at have den hængt op inden i sin lejlighed. Den kan nemt passe ind et hjørne af stuen, som man ikke helt ved hvad man skal gøre med. En siddehængkøje vil helt sikkert være en stor succes for både børn og voksne. For børn kan det føles mere sjovt og spændende at læse i en bog, hvis man sidder i en hængekøje, da man nemt kan lave den til en lille hule, så det bliver ekstra hyggeligt at læse lektier for eksempel.

Samlet set kan man sige, at du med en siddehængekøje, har lidt flere muligheder, da det ikke kræver nogle specielle forhold for at kunne blive hængt op. Den er god til mange familier, der ikke har alverdens plads, men stadig ønsker sig at sætte sit eget præg på sin terrasse, eller gøre børneværelset lidt sjovere og anderledes.