Press "Enter" to skip to content

Derfor skal du bruge en primer, når du lægger makeup

Du kan med fordel bruge en primer, hvis du kan lide at lægge en flot makeup. Du bruger en primer, inden du lægger din makeup, men efter du har foretaget resten af din hudpleje. En primer har til formål at give en mere ensartet overflade, så man kan lægge en flottere makeup. Det kan f.eks. være med til at mindske rødme, udviske linjer eller minimere porrer.

Hvordan bruger jeg GOSH primer?

En primer er det første, du skal bruge, før du begynder at lægge din makeup. Det er ligegyldigt, hvilken primer du bruger – for de kan bruges til mange forskellige formål – så er det på dette tidspunkt, du tager det på. Du kan med fordel finde ud af, hvilke af dine produkter der passer godt sammen med en potentiel primer. Du kan f.eks. være heldig at finde en GOSH primer, der er lavet til at passe sammen med en bestemt Foundation. GOSH primer kan f.eks. bruges sammen med en GOSH foundation. En GOSH primer kan også fås til en god pris, så det behøves langt fra at blive dyrt at tilføje primer til din makeup rutine.

gosh primer

Har du fedtet hud? Find en primer til det!

Der er mange, der har udfordringer med fedtet hud. Det kan være super irriterende, men det er faktisk ikke udelukkende en dårlig ting at have fedtet hud. Når man har fedtet hud, så har man nemlig på en måde altid et lag af fugt, der beskytter huden, så den ikke så hurtigt bliver tør. Når man har tør hud, så er det nemlig hurtigere for huden at danne linjer og rynker. Men du kan sagtens finde en primer, som hjælper med at mattere din hud, så den bliver oliekontrolleret.

Få en primer til de synlige porrer

Ligesom der er mange, der har udfordringer med fedtet hud, så er der også mange, der synes, at deres porrer er alt for store. Det kan godt gøre, at ens makeup kommer til at sidde grimmere. Og derfor kan det være smart at bruge en primer, som er med til at viske porrerne lidt ud, og så man ikke kan se det så meget.

Du kan få fugt med den rette primer

Har du tør hud, så har du desværre gode vilkår for at skabe linjer. Her kan det være vigtigt, at du sørger for at fugte huden. Det kan være, at du skal finde en god primer, som giver dig fugt. Det kan også være med til at gøre, at din makeup kommer til at lægge langt mere jævnt.

Du kan få primer med farve

Det er ligeledes muligt at få en primer med farve. Det kan f.eks. være, at du skal bruge en primer, der er grøn, hvis du har tendens til at have en meget rødlig hud. Der er også nogle, der kan være med til at give mere glød. Primer kan gøre rigtig meget, og for mange makeup-elskere er det et ganske uundværligt produkt i makeuptasken.