Press "Enter" to skip to content

Derfor skal du benytte muleposer

Muleposer er blevet særdeles populære, og det er der mange gode grunde til! Når man handler i supermarkedet eller i tøjbutikken, er det simpelt, klimavenligt og nemt at have en mulepose med til opbevaring. Læs nedenunder hvorfor du skal begynde at bruge muleposer til dagligt.

Kreativ udfoldelse

For det første er det værd at nævne, hvor seje muleposer er. På https://www.topsupplies.dk/ kan man købe muleposer med tryk eller lave sine egne. Kreativiteten har ingen begrænsninger. Man kan sætte sit helt eget præg på muleposen og få kundekøen i Netto til at kigge langt efter en magen til! Dekorationen af muleposer med tryk er også en sjov aktivitet til en fødselsdag, en sammenkomst eller en familiemiddag. Her kan man give den gas med maling, logostempler og en masse fede citater. Så har man sin helt egen letgenkendelige mulepose – og man behøver ikke engang skrive navn i! Hvis man mangler et kreativt erhverv, kan man forsøge at oprette en salgsside på nettet, hvor man sælger sine hjemmelavede kreationer. Det er der mange, der tjener penge på. Her er det dog hjemmelavede perlekæder, halskæder samt hjemmesyede kjoler. Mon ikke hjemmelavede muleposer med tryk og logo falder i god smag hos unge som gamle forbrugere.

Det er klimavenligt

Det er ingen hemmelighed, at klimaet er under pres. Vi mennesker har sat et helt enormt klimaaftryk, og verdenshavene lider. Heri flyder der mange tons plastikaffald, og dette problem synes ikke at kunne løses, uden at man tager fat i roden af problemet. Nemlig vores store plastikforbrug. De forskellige landes regeringer prøver alle at afskaffe engangsplastik – plastikbestik, sugerør mm. Netop af samme grund er muleposer helt geniale. De er nemlig lavet af stof og kan genbruges igen og igen (og igen) Så når ekspedienten i Netto spørger, om du vil købe en pose med, kan du stolt hive din mulepose frem og sige nej tak. Nu er du nemlig helt officielt en klimakæmper… Apropos klimaet kan man tage inspiration i naturen, når man vil lave muleposer med tryk. Man kan tage en dagstur ud i en skov med en veninde og bruge eftermiddagen på at finde blade, bær, agern deslige. Når man kommer hjem, kan man lave sig en kop te og så ellers gå i det kreative hjørne. Forsøg at trykke dem på sin pose. Sørg for du har noget kvalitetsgrej. Du har brug for maling, der bliver siddende på din flotte pose. 

Følg trenden…

Sidst men ikke mindst er muleposerne så populære, at du bør følge trenden. På de sociale medier kan man finde stor inspiration til at sy- og dekorere sine egne muleposer. Flere kendisser og TV-personligheder promoverer med deres klimavenlige indkøbsnet og bevidner altså om en uundgåelig trend. Gå i deres fodspor og køb eller lav din egne muleposer med tryk. De er faktisk også en helt genial idé til en gave. De fungerer både godt som en fødselsdagsgave, en værtsgave eller endda en indflyttergave. Mulighederne er mange. Én ting er dog sikkert – modtageren bliver rigtig glad for din gave. Den er kreativ, personlig og vigtigst af alt; langtidsholdbar!