Press "Enter" to skip to content

Den perfekte gave til studenten

Hver sommer, når foråret går på hæld, dagene bliver længere og temperaturerne stiger, så er der garanti for lyden af glade studenter, der kører rundt i vogne med musik og bannere på siderne. De har slidt og slæbt i mange år, først gennem folkeskolen og siden gennem deres ungdomsuddannelse, og nu skal de til at smage den første bid af frihed. Denne frihed fejres typisk af familie, venner og bekendte hvor den nyudklækkede student modtager gaver for at markere denne vigtige milepæl i livet.

Men hvad skal man give et sådan ungt menneske, der først skal til at opdage hvad livet som voksen indebærer? Som står overfor valg af videregående uddannelse, at skulle flytte hjemmefra, flyve fra reden og stå på egne vinger? Her er der et hav af muligheder, og i mange tilfælde vil gaven nok hurtigt ryge i glemmebogen igen når hverdagen kommer igen, og huen er taget af. Derfor kan det være smart at give en gave, som minder om denne fantastiske tid man som regel kun får lov at opleve en enkelt gang her i livet. Denne gave skal helst kunne placeres et sted i hjemmet, uden at tage for meget plads. Ens studenterhue går gennem en hel del i studenterugen, hvor vogntur og adskillelige udfordringer kan sætte deres præg. Derfor er det ikke alle, der ønsker at udstille deres studenterhue når ugen er slut, og beholde den fremme som minde.

Hoptimist student – Et minde for livet

Til at markere denne helt særlige periode af livet har Hoptimist, brandet bag de små, glade figurer, udviklet en række figurer som kan være med til at minde én om dengang man fik hue på. De små, runde, hoppende figurer har nemlig fået en speciallavet studenterhue på, som fås i både rød og blå. Derfor er denne Hoptimist student en oplagt gave til den, der lige har færdiggjort HF, HHX, HTX eller STX. Hoptimisten er lille, og kan nemt stå på værelset eller tages med, når studenten flytter hjemmfra. Samtidig har den en størrelse, der gør det muligt at give gaven både på skolen, når huen sættes på hovedet, eller senere til den store fejring.

Find både Bimble og Bumble som studenter

En anden grund til at de søde, små figurer er geniale studentergaver er, at de fås i mange udgaver. Du kan både finde Bimble og Bumble som studenter, i lille og i stor. Samtidig fås de også i et hav af forskellige materialer, alt efter hvilken stil der passer bedst til den student som du skal give gave til.

Du kan finde Hoptimist student i klassisk rød og blå, men de fås også i chrome, eg og hvid. Derudover fås de med en sort hue, der ligner dem du får når du dimitterer fra et amerikansk universitet. Så ikke nok med at du kan give en Hoptimist til de danske studenter du kender, så kan gaven også sprede glæde på den anden side af jorden. En lille bid dansk designhistorie kan være med til at minde dem om den helt særlige tid, med masser af hårdt arbejde der alt sammen kulminerede i en sidste eksamen og så en smag på friheden.