Press "Enter" to skip to content

Barborde & barstole til hjemmet


Barborde og barstole er en essentiel del af hjemmebaren, og mulighederne indenfor sammensætning af dem er mange. Før vi går i dybden med udvælgelsen af bordene, så er der først nogle praktiske ting vi synes du skal vide. Et barbord er nemlig højere end et normalt spisebord, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at du selvfølgelig skal have nogle stole som matcher højden. Derudover, kan et barbord også være en slags barvogn til opbevaring af alkohol samt udstyret til at kunne servere en lækker drink.

Derudover kan barstole fås både med og uden ryglæn, så der er nogle ting til overvejelse. Heldigvis findes der et virvar af forskellige barborde og barstole derude, så du kan få lige de møbler og den sammensætning som du går og ønsker dig.

Er du på udkig efter flere barmøbler til dit hjem? Find de lækreste barmøbler hos boboonline.dk.

Er du dog kun på udkig efter et barbord med tilhørende barstole, så læs med her, så kan vi forhåbentlig hjælpe dig på rette vej med dit valg.

Hvad skal de bruges til?

Før du beslutter dig for, hvilke borde du vil anskaffe dig, så skal du først overveje, hvordan møblerne skal bruges. Hvilket er du på udkig efter? Det høje bord eller barvognen? Måske begge to? Hvis du godt kunne tænke dig et højt barbord, så vil det være en god idé at anskaffe sig nogle lækre barstole til, hvilket nok ikke er relevant, hvis det er det lave bord du er på udkig efter. De to slags borde udelukker bestemt heller ikke hinanden, og går nemt hånd i hånd, hvilket er med til at give en hyggelig barfølelse hjemme hos dig. Du skal også overveje hvor lang tid der bruges ved barbordet. Hvis du og dine gæster skal sidde længere tid ved bordet, så vil stole med ryglæn være at foretrækker, da det giver rygstøtte til brugeren og gør det mere bekvemt.

Kan fås i en masse forskellige materialer

Nu har du bestemt dig for hvilken slags møbler du søger, og næste skridt er udvælgelsen af materialer. Skal det være metal? Måske glas? Eller hvad med noget lækkert træ? Måske foretrækker du dine stole i velour? Mange af materialerne er også blandet i produkterne, f.eks. en stol med træben og veloursæde, eller et bord med metalben og glasplade. Der er en masse muligheder, og derfor helt sikkert en sammensætning, der passer til netop dine behov.

kvinde der drikker

Farven er vigtig

Efter at du har udvalgt hvilket materiale du ønsker dine møbler i, så er det tid til at vælge hvilken farve du foretrækker, og her er der mange muligheder. Skal det være en helt klassisk sort? Er din yndlingsfarve blå? Du er måske mere vovet, og går efter en fræk pink? Det er helt op til dig at sammensætte farverne som du ønsker, så det passer ind i dit hjem.

Efter at du har læst dette, så håber vi nu, at vi har klædt dig ordentligt på til at gå i krig med udvælgelsen af de barborde og barstole du drømmer om. Som sagt er mulighederne mange, og det er kun din fantasi som sætter grænser. Det er bare at komme i gang med at søge, og så er vi sikre på, at du helt sikkert finder det som du søger. Sæt i gang!