Press "Enter" to skip to content

Balayage er den store hårtrend lige nu. Skal du med på den?

Hårtrends er noget som løbende bliver opdateret i takt med moden. Vil du være med på tidens hårtrend lige nu, er balayage vejen frem. Når du har besluttet dig for at hoppe med på hårtrenden, så handler det om at finde et sted, hvor du kan få det lavet. Der findes specialister i balayage, som har styr på farvebehandlingen og trenden. Et eksempel på et sted kunne være https://salonrosted.dk, hvor der står specialister klar. Det vigtigste er at du finder en frisør, som ved hvordan man laver det, og som du er tryg ved. 

Hvad er balayage?  

Balayage er en farvebehandling, som laves ved at male lyse striber direkte på håret. Det giver effekten af, at solen har bleget dit hår helt naturligt. Det vil give en fornemmelse af naturlige striber, som blender ind med dit hårs egen grundfarve. Balayage er en smart metode, da det er utrolig holdbart. Det kræver ikke stor vedligeholdelse, fordi håret sagtens kan gro nogle centimeter uden, at det gør noget. Der findes dertil mange forskellige varianter af balayage. Du kan få en hel mørk hovedbund og så ende ud i helt lyse spidser. Det vil give en stor kontrast. Du kan også starte med en karamelbrun farve i hovedbunden og så ende ud i lyse spidser. De mange muligheder er også en af grundene til, at frisøren er så populær. Den kan passe til mange forskellige hårtyper og smag. 

Bliv inspireret inden du får lavet det 

Det kan være en god idé at blive inspireret til forskellige varianter af balayage, inden du sætter dig ind i frisørstolen. Det kan være, du skal søge på internettet eller på sociale medier for at se mulighederne. Der vil være forskel på hårtyper og længde, så det kan være en god idé at søge specifikt på din længde eller hårtype. Det vil give dig et klart billede af, hvordan det kan komme til at se ud til dig. Der er ingen grund til at kigge på en person, som har længere eller tykkere hår end dig. Det vil være bedre at få et realistisk billede af frisuren til dig.  

Find en specialist til at lave det 

Når du har besluttet dig og kigget på mulighederne, handler det nu om at finde en specialist, som kan lave det. Der findes mange gode frisører, men det er vigtigt at finde en, som er specialist i netop den farvebehandling. Du kan gøre flere ting for at finde den rette frisør og specialist. Du kan gå ind til dit lokalområde og spørge de forskellige frisører omkring mulighederne for balayage. Du kan også søge på internettet på forhånd og kigge på de forskellige frisører og specialister. På den måde er du helt forberedt på, hvor og hvornår du skal have lavet din nye frisure. Derfor er det kun at springe ud i det og hoppe med på hårdtrenden. Det er perfekt til sommeren og de mange dage på stranden og i parken.