Press "Enter" to skip to content

6 ting du skal eje til din baby

Det kan være svært at holde styr på alle de ting, man skal til at købe, når man skal have sit første barn. Derfor kommer her en liste over 6 ting, du i hvert fald skal have, når du forventer dit første barn – bare lige for at gøre livet med baby lidt nemmere. Læs med her og bliv inspireret!

Babynest

En babynest ligner lidt en stor pude med en udhuling i midten. Det er et sted, hvor din baby kan sove, men hvor du stadig kan transportere den rundt imens. Du kan også sidde med den på skødet, når du skal amme dit barn. En babynest er uundværlig for mange mødre, fordi det kan være besværligt bare at skulle bevæge sig rundt i lejligheden eller huset med en nyfødt. En babynest gør det lidt nemmere.

Heldragt

Du skal naturligvis have en Heldragt til din baby. Det gør det hele nemmere, når man lige skal have tøjet af baby og let’s face it: Det skal man ofte. En baby skal hele tiden skiftes, og man kan lige så godt gøre det så nemt for sig selv, som det nu engang er muligt.

heldragt

Barnevogn

Det kan være svært at få et barn til at sove, og ofte så hjælper det, hvis man går en tur med barnet. Derudover sover børn ofte udendørs, fordi den friske luft er sundt for dem. Her er en barnevogn helt uundværlig. Du kommer sikkert også til at skulle gå mange ture med dit barn, og du kan jo ikke gå og bære rundt på ham eller hende hele tiden.

Autostol

En autostol er det børnesæde, man sætter ind i en bil og placerer baby i, når man skal ud og køre. Der er mange ting, man ikke længere kan, når man har en nyfødt, men man skal kunne komme rundt omkring, og her er en autostol nødvendig. Du må ikke sidde med barnet på skødet, når man kører bil. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager, og dit barn er klart bedst beskyttet, hvis det kan sidde i en autostol, når I skal ud og køre.

Badekar

En baby skal også i bad engang imellem, og her er det nemmest, hvis man har et lille badekar, som man kan bade barnet i. Det er alt for besværligt, hvis du også selv skal til at ud af tøjet og tage barnet med i bad, og så ville du også skulle holde barnet imens. Det er langt nemmere, hvis du i stedet for selv alene tager bade, og så bader baby i badekarret, når det er tid til det.

Puslebord

En baby skal som sagt ofte skiftes, og her er det altså bare bedst, hvis man har en station til det. Du kommer til at stå rigtig meget her, så det er med at lave en station, hvor det hele er klar. Hav vådservietter, babypudder og blespand klar ved hånden ved dit puslebord, og så er du klar til ”kamp”. Nu har du forhåbentlig fået et lidt bedre overblik over, hvad du skal bruge, når du venter dit første barn.